30-napos-szerelem-kihivasLehet egy kerek hónapon keresztül minden nap tenni valamit azért, hogy megtaláld vagy harmonizáld a párkapcsolatod? Szerintem lehet és én bele is vágok, csatlakozz hozzám! MA KEZDÜNK! 🙂

A 30 napos szerelem-kihívást a tavaszi napéjegyenlőség, az új asztrológia évkör kezdete vagyis a KOS-jegye ihlette. A Kos ambiciózus, eltökélt, lendületes, szenvedélyes, magabiztos és határozott, na meg a tettek embere. Nem is választhatnánk jobb legyet, ha beindításról vagy tudatos cselekvésről van szó.

Mit fogunk csinálni a 30 nap alatt?Szándékosan nem akarom szűkre szabni a határokat és szabályokat felállítani. Mindenki annyit tegyen meg, amennyit meg tud tenni, a fő, hogy minden nap tegyél egy lépést a kapcsolat kialakulása vagy megszépülése érdekében. Bármilyen apró lépés nagy haladást eredményezhet. Ötletek később! 🙂

A 30 napos szerelem-kihívás időtartama alatt hetente többször olvashatsz inspiráló-motiváló gondolatokat, cikkeket, ötleteket itt és a Facebook-oldalon is. Minden hét egy-egy adott téma köré koncentrálódik majd. Követheted, hogy én mit csinálok, megoszthatjátok egymással, hogy ki hol tart, a csoport ereje, az együttes  elszántság nagy lendületet jelent.

A 30 nap épp elég hosszú idő ahhoz, hogy áthangolódj: ha minden napra jut valami, amit a női/férfi önbizalmad, kiteljesedésedért teszel, avagy a vágyott minőségű párkapcsolatért, akkor garantáltan sokkal de sokkal előrébb leszel 1 hónap múlva, mint ahol ma tartasz.

Április 20-dikától a Bika jegye köszönt ránk, egy vibrálóan Vénuszi időszak: ekkor már minden csupa szín és illat a Természetben, és  a lelkünket a Szerelem bódító érzete, vágya hatja át. Szeretnéd ezt az időszakot majd a lehető legjobban kiélvezni? Akkor itt az idő addigra csúcsformába lendülni, amihez segítek, segítünk a kihívás keretében!

Ne légy egyedül, veled vagyunk! Gyere és csatlakozz! Oszd meg ezt a posztot, hogy a barátaid is jöhessenek és lájkold, ha velünk tartasz!

Kezdjünk rögtön egy motiváló pár perces videóval, hiszen mindig belekezdeni a legnehezebb. Tudtad, hogy ha már elindultál és tettél pár lépést, az utad nehezebbik felén már túl is vagy? Tegyük meg együtt az ELSŐ LÉPÉST!

Elárulom, hogy az első hét a figyelemről és tervezésről fog szólni.

Gyere és csatlakozz a 30 napos szerelem-kihíváshoz, ha társra vágysz vagy tudatosan szeretnéd más szintre emelni a párkapcsolatodat, nemre és korra tekintet nélkül! 🙂

Oszd meg ezt a posztot, hogy a barátaid is jöhessenek és lájkold, ha velünk tartasz!