Légy szabad! Na, ez eleinte nehezen megy, aztán belejössz! Éld meg a kötelékeidet lehetőségként, ne pedig korlátként. Nézz rá más aspektusból az életedre. Ismered a Tarot akasztott ember-lapját? Valami ilyesmiről van szó: ne változtass, hanem szemléletet válts, és ez hozza meg a változás optimális útját.

Társkeresőként: ideje, hogy úja alapokra helyezet a kereső-stratégiádat, vagy készíts ilyet, ha még nincs! Lásd magad kívülről: egy pont olyannak, mint te mit tanácsolnál, miben változtasson?

Ha VÍZÖNTŐ vagy: nem lesz könnyű dolgod, mert fel-feldereng a szívedben a tartozni valahová érzete, mélyen és követelőzőn. A te nagy koncepcióváltásod az lenne, ha teret engednél a Szívednek, lejjebb tekernéd a racionalitásod kontrollját a szíved fölött. Válassz ki egy érzést (öröm, bánat, féltékenység, szenvedély stb.) és egész nap ezt éld meg, de igazán: nagyon engedd bele magad.

Mit csinálj ma….? Bármit, de mindenben legyen egy kis szokatlanság: egész nap bármibe kezdesz, vigyél bele egy kis újdonságot; vagy tegyél olyat, amit eddig még sosem. Engedd el a szárnyalni vágyó lelked, hadd