A történet elejét a hírlevélolvasóknak kiküldtem, ha te nem kaptad meg, akkor gyorsan iratkozz fel a hírlevélre >> nem csak a poén kedvéért! 😉

A történet pedig így folytatódik:

Csomagolás közben az eladó összekeverte a ruhadarabokat, így a húgé lett a kesztyű, a kedvesé pedig a bugyi. A fiatalember ellenőrzés nélkül lezárta a csomagot és elküldte kedvesének a következő kísérőlevéllel együtt:

Azért választottam ezt, mert úgy vettem észre, hogy nem szoktál ilyet viselni, amikor esténként találkozunk. Ha a húgod nem lett volna velem, a hosszú gombosat választottam volna, de ő is rövidet visel, amit könnyebb levenni. Ez az árnyalat nagyon kényes, de az eladó hölgy megmutatta a sajátját, amit az elmúlt három hétben viselt, és alig volt még koszos. Felpróbáltattam vele a tiédet és igazán jól nézett ki benne… Bárcsak ott lehetnék Veled, hogy én adjam Rád elsőnek, mert nem kétséges, hogy más kezek is érinteni fogják, mielőtt még találkozhatnánk. Amikor leveszed, ne felejts el egy kicsit belefújni, mert a viseléstől természetszerűleg kicsit nedves lesz. Gondolj csak arra, hányszor fogom megcsókolni az elkövetkező években. Remélem pénteken is rajtad lesz!

Szeretettel: Szerelmed

U.i.: A legutolsó divat szerint vissza kell hajtani, hogy kilátsszon egy kicsit a szőr.

Ha Te biztosra szeretnél menni a karácsonyi ajándékodat illetően, hamarosan kapsz tőlem egy tippet! 😉