minisorozat2Mindenkiben rejtőzik valami, sőt nem is egyvalami, hanem egy csokor olyan tulajdonság, ami rendelkezésünkre áll, nem megtanulni kell őket, hanem hadra fogni. Egy előnyt kapásból biztosan mindenki tud, ha a csillagjegyek valamelyikéről van szó. A legjellemzőbbet, legközismertebbet is megnézzük, ez szerepel elsőként a leírásban, de vajon mi lapul még a tarsolyunkban, mit lehet mozgósítani, ha motivációra és nagy tettekre van szükség és az évszak nem éppen kedvez a határtalan lendületnek?

Az előző részben a KOS, OROSZLÁN, NYILAS trió szerepelt, most a víz-jegyek érkeznek, azaz a RÁK, SKORPIÓ, HALAK.

RÁK

Legfőbb kincsed az intuíciód, ám még „sokan mások” is mozgósíthatóak például belső tartás, szorgalom és kötelességtudat. E trió révén igazán szárnyalhatsz, kerüljön eléd akár magánéleti, akár munkahelyi megoldanivaló. Kevesen bírnak ilyen hatékony és a befejezésig elvezető tulajdonságokkal, benned ezek megvannak csak élned kell velük.

SKORPIÓ

Közismert az energikusságod, ami fűszerezve a kockázatkereséssel, önbizalommal és elszántsággal verhetetlen belső erőt ad. Bármi jöhet, állod a sarat, és ha ez így van, akkor nyugodtan lehetsz vidám a legnagyobb munka közepette is. Mindenki megcsodálja az elért eredményeidet, legyél büszke, mert nagy értékek lakoznak benned.

HALAK

Fő mozgatód a fantázia. Továbbá precizitás, taktikusság és távolság tartás. Minden elem adott, hogy feladatról feladatra haladva hasznos és kielégítő megoldások szülessenek a közreműködéseddel. Először felülről nézz rá a teendőkre, aztán dolgozd ki néhány lépésben az akciót. Sehol nem lehet baj, hiszen mindent kontrollálsz.

Holnap folytatjuk!

Oszd meg, ha tetszett. Köszi! 😉