Kulcsaparkapcsolathoz.huJúnius 22-től beköszönt a Rák-hava, ami egy ízig-vérig női hónap! Merül el benne, mártózz meg a lelked hullámaiban, tisztulj meg és töltődj föl: ez vár most Rád! (Figyelem: az augusztus pedig férfi hónap lesz!).

Itt a blogon is ennek szellemében csupa-csupa olyan cikkel jelentkezem, ami a női energiákat inspirálja, erősíti és kisugározza.Olvashatsz majd cikket a június 26-i igazán különleges teliholdról, sőt ehhez kapcsolódóan egy kis szertartást is elvégezhetsz majd, ami a rituálék bizsergetése mellett berezegteti a holdi energiáidat is. Ajánlok majd egy játékot, ami az álmokkal lesz kapcsolatban és a párodat is bevonhatod a közös álmodásba; és szó lesz a Hold szimbólumairól is, amelyeket érdemes mostanság viselni illetve elmerülni bennük, hiszen emeli a kisugárzásodat.

Kinek ajánlható a Rák-hava különösen? Azoknak, akik közelebb szeretnének kerülni a női energiákhoz akár férfiként, akár nőként, és azoknak is, akik családot terveznek, házasságot kötnek ebben az időszakban.

Neked sem fog ártani, ha:

– elakadtál a társkeresésben

– erősíteni szeretnéd a párkapcsolatod, családdá szeretnéd formálni, stabilitást vinnél bele.

Kezdjük egy csipetnyi elmélettel. Az asztrológiában, miként a vallási tradíciókban is a két fő minőség a Nap és a Hold. A két fő energia az emberi világban a férfit és a nőt jelöli. Ilyenkor, nyáron a nyári napforduló idején a Hold uralkodik az égen, majd az ő hatalmát váltja föl a Nap augusztusban (a matriarchátus megelőzte a férfi alapú társadalmai is).

A Rák-hava a Hold uralma alatt áll tehát, a Hold pedig a nőiség anyai, befogadó, passzív, óvó, gondosodó oldalát jelképezi. Júliusban tehát a család, a nőiség, az érzelmek, a lelki életünk van a fókuszban, eredményesen és hatékonyan foglalkozhatunk ezekkel a témákkal, amelyek kétségkívül párkapcsolati elemek. Jó alkalom nyílik a következő hetekben a lelkünk gyógyítgatására, a sérelmeink orvoslására, a felesleges félelmeink elengedésére, a családi életünk rendezésére avagy megkezdésére és a holdi-női oldalunk feldíszítésére és előtérbe állítására. Ha kedved kapsz ehhez az izgalmas önismereti munkához, tarts velem! (Mivel a Hold-Hekaté a misztikummal is jóban van, egy picit varázsolni is fogunk majd…)

Rögtön holnap egy videóval jelentkezem, amiből máris kapsz néhány tippet, és meg is kezdheted a munkálkodást női energiáid felgerjesztéséért!