Fordítsd ki a horoszkópod! Nekem bevált

Megjelenés: szerző: dátum: nov 25, 2014 téma: önismeret | 5 hozzászólás

labnyomEgy szemlélet-váltó új kalandra hívlak, ha elég vagány vagy,  jössz? Magamon már teszteltem és működik a módszer. 

Elemeztük és ismerjük a horoszkópunkat, de legalábbis barátkozunk vele már jó ideje. Néztük már innen és onnan, de még mindig tárulnak fel új dimenziók.

Ehhez az új perspektívához szükség lesz egy adag vállalkozó kedvre és rugalmasságra, mert tényleg más színt viszünk az eddigi megállapításainkba! A módszer nagyon egyszerű, ezért a poszt is rövid. Kövessük a nyomokat!

 

Arról van szó, hogy azokat a jegyeket, amibe az aszcendensünk és bolygóink esnek, már ismerjük. Olvastunk róluk sok mindent, talán rá is érzünk már a működésükre. Itt az ideje megélni tehát az ellenkezőjét! Ez azért igényel némi magyarázatot, úgy érzem. Egyre inkább azt tapasztalom, magamon és másokon is, hogy nem akkor fejlődünk, ha azokat a jegyeket bontakoztatjuk ki, tökéletesítjük, amelyekben a bolygóink állnak, hanem az az igazi kihívás és fejlődés, ha a szemközti jegyeket ismerjük fel és olvasszuk magunkba. Például Mérlegként ragyogóan tudunk csevegni, barátkozni, de önmagunk felvállalása már nehezebben megy, hiszen ez Kos-tulajdonság, a feladat az, hogy legyünk minél Kososabbak, ahelyett, hogy minél Mérlegesebbek lennénk. Érdemes végig menni bolygónként a személyes horoszkópon, és megnézni, hogy mi a szemközti jegy, utána olvasni a működésének és megvizsgálni, hogy hogyan állunk vele. Nem kell a fényszögek és házak jelentésével bajlódni most. (Később persze majd lehet.)

 

eye-491625_640Szó sincs puszta intellektuális kalandról, saját tapasztalat, hogy mérföldkő-szerű változások tudnak beindulni ezzel a szemléletváltással. Mintha meglelnénk azt az erőforrást, amire bár eddig is szükségünk lett volna nem volt elérhető a számunkra. Új nézőpontból látunk rá a tulajdonságainkra, elakadásainkra és új eszközöket kapunk a változásainkhoz fájdalmas vagy költséges beavatkozás nélkül. Persze nem a jövő hétre változik meg minden, hanem a maga tempójában. Van ami lassabban és van, ami hihetetlenül (és érthetetlenül) villámgyorsan. Hibázni pedig nem tudsz, legfeljebb akkor, ha nem próbálod ki! 🙂

Egy dolog szükséges: bátornak és nyitottnak lenni, és kiváncsisággal deríteni fel a szemközti jegyek energiáit.

Nekem is ment, neked is fog!  Szép új kalandokat az önismereti utadon!

Megosztani ér, köszi! 😉

5 hozzászólás

 1. Szia!

  Az, akinek a feladata a nyilas jegyében van, mit ajánlasz? Milyen területeken nézzen szét magában, hol erősítsen?
  Előre is köszönöm a segítséget… 🙂

 2. Nem pontosan értem, hogy mit jelent az, hogy a “feladata a nyilas jegyében van”. Neked Ikrek-hangsúlyod van és a fenti kifordító hadművelet következtében “elnyilasosodtál”, így értsem?

 3. Szia!
  Arra gondoltam, hogy ha valaki Ikrek jegyű, így a feladata az ellentétes oldalon a nyilasban van, annak milyen feladatai vannak, azaz milyen területeken kell fejlődnie?
  Nagyon köszönöm a választ!! 🙂

 4. Elsősorban a hitben: hogy a tudás és információszerzés mellett/helyett az összegzés is kialakuljon. Hogy a logikus megoldások mellett optimista és hittel teli hozzáállás is születhessen. Hogy tudjon nagyban gondolkodni és nagyvonalú lenni, minden tekintetben. Vagyis az okostól a bölcs irányába haladjon.

 5. Rendben, köszönöm a segítséget! 🙂
  Jó a meglátásod: az összegzés és a nagyban való gondolkodás fejlesztésére tényleg szükség van.
  Köszönöm a gyors válaszod!
  Az én feladataimat a cikkben írtad, mivel kos vagyok! 😀
  Szép napot!

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..