Tudatosíts 2011!Nyílt konfliktusok nem várhatóak, az ellentétek már csak belül feszülnek. A lelki érzékenység a segítségnyújtás irányába visz, de jó tettedért jót vársz. Remek megérzéseid vannak, hallgass rájuk régóta problematikus ügyeidben is.

Vigyázat: ez a nap a hagyomány szerint a szellemi újéve kezdete, mivel a napforduló napja, ekkor kezdődnek az egyre hosszabb nappal, világosodunk…ez azért fontos, mert a mai nap a jövő szellemi kilátásait vetíti előre.

Légy tehát szellemes! 🙂

Társkeresés: ha már nincsenek félelmek benned, akkor nekivághatsz, ha vannak, akkor viszont ezekkel fogsz bajlódni. Az árnyékod ott lesz a nyomodban és arra vár, hogy összebarátkozz vele. Eddig miért nem tetted meg?

Ha BAK vagy: nem igen fogod érteni, hogy mi zajlik körülötted, mintha el lennél varázsolva. Ahhoz, hogy megtörjön a varázs, hátrébb kell lépned, gyakorold: határozd el, hogy ma ne teszel/képviselsz/hangoztatsz/állítasz olyat, amit egyébként megtennél. Bármi icipici dolog is jó ehhez pl. ne te mondd meg, hogy mi legyen a  vacsora, ha általában te döntesz ebben.

Mit csinálj ma? Gondold át a következő napjaid és készülődj a Karácsonyra! Vedd számba, mi fog ellazítani az év hátralévő időszakában…