minisorozat4Mindenkiben rejtőzik valami, sőt nem is egyvalami, hanem egy csokor olyan tulajdonság, ami rendelkezésünkre áll, nem megtanulni kell őket, hanem hadra fogni. Egy előnyt kapásból biztosan mindenki tud, ha a csillagjegyek valamelyikéről van szó. A legjellemzőbbet, legközismertebbet is megnézzük, ez szerepel elsőként a leírásban, de vajon mi lapul még a tarsolyunkban, mit lehet mozgósítani, ha motivációra és nagy tettekre van szükség és az évszak nem éppen kedvez a határtalan lendületnek? Ez a sorozat erről szól és itt a befejező rész.

Terítéken az önátalakítás bajnokai: a levegő-jegyek: IKREK, MÉRLEG és VÍZÖNTŐ.

IKREK

Mindenki tudja: tanulékony vagy. Vibráló elméd mellett három további erőforrásod a nyitottságod, az elemző készséged és a pozitív hozzáállásod. Tartsd őket észben és minden akciódnál kamatoztasd.  Minden faladat testhezálló, ha odaadással veszel részt benne, kitalálod a megoldás lépéseit és hiszel az eredményességedben.

MÉRLEG

Vitathatatlan elemed a jó kedv. Ez elengedhetetlen, hiszen az örömmel végzett munka dupla érték. Aztán benned van még egy jó adag szenvedély, teremtés-vágy és siker-éhség is, amelyek jelentős mennyiségű üzemanyagot jelentenek bármerre vezessen is az utad. Senki nem akadályozhat a haladásban, csak adj gázt.

VÍZÖNTŐ

Mint tudjuk „hobbid” a szabálytalanság. A stílusérzék, időzítés és együttműködés szintén hangsúlyos erényeid. Hol egyik, hol másik lesz segítségedre, ha nehéz nap elé nézel. Látszólag jelentéktelen tulajdonságok, azonban belülről erős mozgatóid, ha össze kell kapnod magad. Találd őket meg magadban és használd.

Ha lemaradtál, olvasd el a többi részt a korábbi bejegyzések között.