minisorozat3Mindenkiben rejtőzik valami, sőt nem is egyvalami, hanem egy csokor olyan tulajdonság, ami rendelkezésünkre áll, nem megtanulni kell őket, hanem hadra fogni. Egy előnyt kapásból biztosan mindenki tud, ha a csillagjegyek valamelyikéről van szó. A legjellemzőbbet, legközismertebbet is megnézzük, ez szerepel elsőként a leírásban, de vajon mi lapul még a tarsolyunkban, mit lehet mozgósítani, ha motivációra és nagy tettekre van szükség és az évszak nem éppen kedvez a határtalan lendületnek?

A tűzön és vizen az elmúlt napokban már túljutottunk, most érkeznek a föld-jegyek.

BIKA

A teherbírásod számodra természetes, holott igen nagy kincs, csakúgy, mint a higgadtság, alaposság és szívósság. Ugyan mi tudna kifogni rajtad? Bátran szánd el magad, mert mindent sikerre viszel, amit elhatározol, legyen szó hétköznapi, vagy eget rengető dolgokról. Az erő mindig veled van!

SZŰZ

Híres vagy a körültekintésről. De van ám más is, amire bátran támaszkodhatsz: szervezőkészség, türelem és önkritika. Ne várd a megfelelő pillanatot, vágj bele és érezd meg az apró lépések sikerének ízét. Aztán összeáll a kép. Ha kicsiben gondolkodsz, nem érhet kudarc, mert a mesterhármasod mindig kéznél van!

BAK

Bizony a koncentráció. Nálad minden fejben dől el, a pontosságod, maximalizmusod és lojalitásod a feladat és önmagad iránt már sok sikert hozott számodra. Csak így tovább! Ösztöneidben bízva indulj el, aztán tervszerűen haladj még ki nem taposott ösvényeken, hiszen a járdán bárki képes menni.

Lájk, ha jöhet a folytatás szombaton!