Mindenkiben rejtőzik valami, sőt nem is egyvalami, hanem egy csokor olyan tulajdonság, ami rendelkezésünkre áll, nem megtanulni kell őket, hanem hadra fogni. Egy előnyt kapásból biztosan mindenki tud, ha a csillagjegyek valamelyikéről van szó. A legjellemzőbbet, legközismertebbet is megnézzük, ez szerepel elsőként a leírásban, de vajon mi lapul még a tarsolyunkban, mit lehet mozgósítani, ha motivációra és nagy tettekre van szükség és az évszak nem éppen kedvez a határtalan lendületnek? Erről szól ez a minisorozat 4 lépésben azonnal bevethető instant tippekkel. Nem ragozzuk túl. Jöhetminisorozat1nek?

Elsőként jönnek a tüzes jegyek, őket sose várakoztassuk 😉 !

KOS

Alap a gyorsaság és emellett még a hatékonyság, a találékonyság és a lényeglátás is alapfunkciód. Számodra minden probléma csak egy kihívás, amivel e három erősséged révén azonnal és sikerrel veszed fel a harcot. Ne halogass, ne bízd másra és ne akarj mindent egyszerre elvégezni, mert így csak szétaprózódik az erőd.

OROSZLÁN

Igen, a magabiztosság. Naná, de mit szólnál még egy kis csapatjátékhoz, vállalkozó kedvhez és bátorsághoz, ha a belső motivációidat keresed? Ők a te energiabombáid: remekül szervezel brigádot és igazán újszerű megoldási javaslattal állsz elő, amit fel is vállalsz. Hegyeket mozgathatsz meg, ha így állsz neki.

NYILAS

Híres a humorérzéked. A szellem e csodaszere már a tiéd, de ha befelé nézel azt láthatod, hogy rugalmasságod, ügyességed és helyzetfelismerésed is bravúros. Nem tervezel, de remekül oldod meg a szituációkat, ösztönösen arra mozdítva a folyamatokat, amerre jó irányba haladhatnak. Érdemes rád jobban odafigyelni.

Érdekelnek a többiek is?

Folyt. köv. holnap!