Ugye te is szeretnél menő, sikeres lenni; olyan, akinek a háta mögött összesúgnak az emberek, sőt ki is fejezik nyíltan is az elismerésüket: „ Micsoda nő”, „ Micsoda pasi!”. Mindannyian erre vágyunk! Az Oroszlán az állatöv siker-jegye, de nem születhetünk mindannyian Oroszlánnak.

Na, azt nem mondhatnám, hogy bárki, akinek Oroszlán érdekeltsége van, az garantáltan milliomos lesz vagy legalábbis államfő, de hogy valamilyen területen addig ügyeskedik, amíg rajongótábora nem lesz, az fix! Lessük el a titkokat, hogyan éri el!

Ha a te horoszkópodban egy bolygó sincs az Oroszlánban és olyan peched van, hogy az aszcendensed sem az, akkor megmutatok néhány tippet, ami bevethetsz az oroszlánosításod érdekében. (Bevallom, nekem is ezekhez kell folyamodnom.)

Hogy ennek mi köze van a párkapcsolathoz? Pusztán annyi, hogy harmonikus párkapcsolatra csak két magabiztos, örömteli és elégedett embernek lehet esélye. Ha te nem ilyen vagy, akkor itt az ideje, hogy azzá válj! Ha ilyen vagy, akkor pedig nem árt, ha elraktározol néhány ötletet a szűkebb napokra.

Stílus: gyerekkorunk óta tudjuk, hogy az Oroszlán vagy üvölt vagy lustán heverészik. És ez nem is olyan vicces,mert fontos szerepe van mind az indulatok kiadásának, mind pedig a pihenésnek. Ha sok benned a feszültség keresd meg a levezetésének módját, utána pedig pihend ki magad. Így tudsz magadban békét és elégedettséget teremteni.Szeresd magad! Na, ez még nehezebb! Találd meg a jó dolgokat magadban, és örülj nekik!Segíts másokon! Ne légy lekezelő, inkább az önzetlen szeretet miatt fordulj mások felé. De azért örülj, ha megdicsérnek.Légy büszke az eredményeidre és légy bátor megtenni azt, ami még előtted van. Ne agyalj, ne halogass (az a következő havi feladat lesz!). Járj peckesen, királyian és vedd észre, ha mosolyognak rád. Mosolyogj vissza.

Öltözködés: fontos az elegancia és az egyéniség megjelenése. Nem az a lényeg, hogy drága és trendi ruhád legyen, hanem, hogy jól érzed magad benne és illeszkedjen a személyiségedhez. Persze egy kis egyediség nem árt! Jöhetnek a Nap színei: a sárgák, az arany-árnyalatok, a flitteres, merész darabok. És persze ékszerként a Nap vére, vagyis az arany. Oroszlán szimbólum a napszemüveg is. Onnan tudod, hogy sikerült-e azonosulnod az oroszlán-feelinggel, hogy tudsz-e magabiztosan vonulni abban, amit viselsz. Nézegesd magad a tükörben, abszolút beleillik a képbe egy kis nárcizmus. Ha teheted, csináltass új frizurát, hiszen az Oroszlán egyik éke a sörénye, azaz a haj! Legyen nap színű: vörös, szőke.

Szabadidő: játék! Az Oroszlánból a gyerek sosem vész ki, imád játszani. De nem versenyez, mert az elsőbbsége megkérdőjelezhetetlen. Tehát olyan játékot érdemes választani, ami nem a nyerésre, hanem a játék örömére összpontosít. (tegnap hazafelé láttam, hogy az utcán felszerelt sebességkijelző előtt egy negyvenes pár feltartott kézzel szaladgál és vihorászik annak reményében, hogy hátha beméri őket a műszer. J Nem ez a legoroszlánosabb játék, amit el lehet képzelni, de ilyesmi a lényeg. Látszott rajtuk, hogy nagyon élvezik.) Ne nyomd el a gyermeki éned. Legyél kreatív, spontán és őszinte.

Ha a fenti közül minden héten egyet-egyet megvalósítasz a hónap végére tetemes rajongótáborra számíts! Ha ez nem kívánt mellékhatás, akkor maradj nyugodtan a lustálkodásnál! 🙂

Szombaton a társkeresés sikeres vadászattá változtatásához adok tippeket.