nyari_horoszkopMielőtt bárki fanyalogva tovább állna innen, megnyugtatásul jelzem, hogy nem az amúgy is tetemes mennyiségű, könnyű nyári fele-se-igaz-horoszkópok számát kívánom szaporítani a bejegyzésemmel. Ennyire nem vette el az eszemet a meleg. 🙂 Ami mindenkire igaz, az senkire sem…

A következő szándékosan szűkre szabott útmutatások épp az ellenkező célt szolgálják: nem megmondják, hogy mi lesz, hanem csak ötletet adnak a gondolkodáshoz és a cselekvéshez. Le kell őket fordítanod a magad helyzetére, ez benne a kaland. Elvégre tudatos, önálló, felelős lények vagyunk, akik szívesen mártóznak meg a (nyári) lehetőségeikben, nemde?

A kiválasztott 3 téma kétséget kizáróan az a három terület, ami a napi közérzetünket leginkább befolyásolja és a nyarunkat is-teljen az pihenéssel, vagy aktív munkával- erősen meghatározza, nem árt tehát tudni, mi az mozgástér, amiben kibontakozhatunk.

Sokan vakációznak, úton vannak, relaxálnak; mások pedig épp most éli legsűrűbb munkanapjaikat, ezért senkit nem akarok túl mély vagy épp túl magas gondolatokkal terhelni.  Ugyanakkor ez az az időszak, amikor sok-sok élményt gyűjthetünk olyanokat, amelyekből hosszú időn át töltekezhetünk.  Nem mindegy tehát, hogy mennyire tudatosan gyűjtögetünk ilyenkor. Úgy gondolom a NYÁR akkor igazán teljes, ha az élményekben való lubickolást nem árnyékolják be nyugtalanító gondolatok. Az itt következő ötletek, gondolat-ébresztők a megelőzést szolgálják és a feltöltődést teszik teljessé.

KOS

Szerelem: Ami nem megy, ne erőltesd. Inkább légy nyitott az új kalandokra. Ez a váratlan meglepetések nyara…

Karrier: Változásra számíts, húzd összébb a nadrágszíjat, és gondolkodj mibe foghatnál még bele. Az új tervek megvalósítására októberben vállalkozz.

Egészség: Ideje többet pihenni, méghozzá nem aktívan, hanem láb lógatva. Az elmúlt év sokat kivett belőled. Csapj a hónod alá egy jó könyvet és irány a vízpart, lehetőleg hetente többször!

———————————————————————-

BIKA

Szerelem: Igyekezz aktívabban felhívni magadra a figyelmet, ne csak a kisugárzásodban bízz, hanem flörtölj bátrabban. Sokat tanulhatsz a mostani párkapcsolati leckéidből.

Karrier: Leginkább a munka tengerében úszkálhatsz, lazításra inkább az ősz szolgálhat. Viszont a helytállásod pénzügyi eredményeket is hoz, ráadásul az önbizalmad is hízik.

Egészség: A kondid szuper, őrizd is meg: fagyi helyett gyümölcs, zsíros grillhúsok helyett ropogós saláták. Legalábbis gyakran! És sétálj naponta 15 percet.

———————————————————————-

IKREK

Szerelem: Zavaros a helyzet: mást mondasz, mint amit érzel és ezzel nem vagy egyedül. Ne akard kinyomozni „az igazságot”, inkább éld az életed. Majd alakul!

Karrier: Nem annyira sok a munka, inkább te vagy fáradt. Ne vállalj el mindent, mégha kecsegtető is az ajánlat. Oszd ki a feladatokat, csak a sajátjaidra koncentrálj. Az is épp elég.

Egészség: Múló tünetek, változatos hangulatok… nos mindez a stressz jele. Ne várj tovább, találj ki egy olyan módszert, ami bármikor bevethető és ellazulsz tőle. Jól fog jönni később is!

——————————————————————–

RÁK

Szerelem: Úgy érzed, semmi sem jön össze, pedig nem egészen így van! Feltűnőbb vagy, mint hinnéd és sokan kezdeményeznének is… hagyd magad meghódítani, innen még bőven lehet visszaút!

Karrier: Ha nem figyelsz eléggé a határaidra, te leszel az, aki egész nyáron robotolhat, míg a többiek nyaralnak. Gyakorold a „nem”-et, vállald fel a véleményedet.

Egészség: Minden a legnagyobb rendben, ne aggódj! Egyél-igyál kedvedre, strandolj és élvezd a Napot. A menta tea és a barátokkal töltött vidám esték a legjobb immun-erősítőid most.

———————————————————————

OROSZLÁN

Szerelem: Haladj lépésenként, gondold át a taktikád: valójában mit is szeretnél elérni. Ha ez meg van, bízd magad az ösztöneidre, jó passzban vagy.

Karrier: Jobb, ha nem keltesz nagy feltűnést, csak szépen alaposan végzed a munkád. Ez nem a karrier-építés ideje számodra. Összpontosíts az őszre.

Egészség: A testi-lelki bajaid remek gyógyíre a mozgás: ússz, biciklizz, sétálj. Nem kell rekordot dönteni, csak élvezni az izmok munkáját. Utána pedig jutalmazd meg magad!

——————————————————————–

SZŰZ

Szerelem: Minden kezdet nehéz, de ezt nem lehet megspórolni. Viszont most sokkal jobbak az esélyeid! Legyél merész és kezdeményező, változz és nyiss!

Karrier: Most érdemes tanulnod, új munkahely után nézned, vagy távolabbi terveket szövögetned. Sőt az ismerőseidet is mozgósítsd. Mozgass meg minden követ, az egyik alatt megtalálod, amit keresel.

Egészség: Semmit se vigyél túlzásba: oszd be az erődet és az idődet, minden napra jusson pihenés is és feladat is. Ügyelje az egyensúlyodra, étkezz könnyebben és ne kezdj csoda diétákba.

——————————————————————–

MÉRLEG

Szerelem: Végre egy igazán önfeledt időszak! Vedd komolyan a bókokat, élj a lehetőségeiddel. Nem kell szerepet játszanod, úgy van sikered, ahogy vagy!

Karrier: Ne dőlj be a pletykáknak, és te magad se gyártsd őket. A zavarosban halászni nem a te műfajod. Azzal tudod felhívni magadra a figyelmet, ha többet vállalsz. Ha előre akarsz lépni, tedd ezt.

Egészség: Vizsgáld meg őszintén a tüneteidet, mert beszédesek. A barátodnak mit javasolnál hasonló esetben…? Ha jóban vagy magaddal, fogadd meg a tanácsot!

———————————————————————-

SKORPIÓ

Szerelem: Hol fenn, hol lenn. Teljes gázzal a társkeresés felé, vagy nagy erőkkel az összehangolódást segítő programok irányába! Valamelyiket választanod kell, nincs kecmec.

Karrier: Minél élesebb a véleményed, annál kevésbé hallják meg. Legyél szelidebb, ez még nem jelent pipogyaságot. Tudd, hogy mit szeretnél, és azt is, hogy erről másnak mi a véleménye.

Egészség: Jót tenne, ha a mennyiségről a minőségre váltanál. A tested pedig hálás lesz, ha feltöltöd sok gyümölccsel és egész nyáron mediterrán módra élsz.

———————————————————————–

NYILAS

Szerelem: Egyet előre, kettőt hátra. Azonban ez nem a táncparkett. Amíg magadban és az érzéseidben bizonytalan vagy, ne várj stabil helyzetet. Rajtad múlik, merre táncolsz.

Karrier: Anélkül ismerik el a teljesítményedet, hogy ez neked plusz erőfeszítésbe kerülne. Ez szuper, de ne rugaszkodj el a talajtól, légy még precízebb, együttműködőbb és céltudatosabb.

Egészség: Itt az idő kiengedni a gőzt, méghozzá kúra-szerűen: hetente tarts wellness-napot, amikor órákig azt teszed, amit igazán szeretnél. Masszázs és zene: e kettő garantált feltöltődés!

————————————————————————

BAK

Szerelem: Valami régi ügy köszön vissza: zárd le, vagy oldd meg teljes egészében. Sem romantikus kedvedben nem vagy, sem nyitni nincs kedved. Jobb, ha előbb magadat hozod formába, utána morfondírozol a szerelemről…

Karrier: Folyton keresztbe tesznek, semmi nem jön össze? Ne bosszankodj, inkább tanulj a hibáidból,szerezz  új ismereteket, ne kifelé építkezz, hanem befelé.

Egészség: Ha eddig nem sokat tettél a pihenésed érdekében, itt az utolsó felszólítás! Lebegj a vízben, vegyél részt szabadtéri művészeti programokon, keress fel egy helyet, ahol még nem jártál. Töltődj!

————————————————————————

VÍZÖNTŐ

Szerelem: Nincs kedved észnél lenni? Nem nagy baj! Vágj bele a kalandba, nem most kell hosszútávon gondolkodni.

Karrier: Hoppon maradás-veszély van: tartsd nyitva a füled és légy felkészült a változásra. Ne helyezkedj látványosan, de legyen terved.

Egészség: Gyümölcs-kúra, Nap-kúra, fesztivál-kúra… több nem is kell. A hangulatod helyreteszi az immunrendszered. Októberben viszont tarts egy tisztítókúrát majd.

———————————————————————

HALAK

Szerelem: Többet látsz bele a helyzetbe, mint amennyi a valóság. Hideg fej, forró szív. És egy csipetnyi mosoly, önbizalom, vagányság. Mégis mit veszíthetsz?

Karrier: Nem te szövöd a szálakat, akik pedig szövik, nem a te szabásmintádat követik. Alkalmazkodnod kell, mert most nem jó ugrálni. Légy alázatos és kötelességtudó.

Egészség: Bármilyen régi blokkodat, betegségedet sikerrel gyógyíthatod most az alternatív módszerekkel. Ezek közül a mozgásterápia és a művészetterápia akkor is sokat ad számodra, nincs semmi panaszod.

Még nem szavaztál? Most megteheted!
Katt ide >>

 

Élményekkel teli nyarat!