Ki ne szeretne szerelmesnek lenni és ezt az állapotot a lehető leghosszabb ideig fenntartani?!

Aki egyedül utazik, annak mindenképpen, aki párban, de lazítós programot választott, annak pedig jószívvel ajánlom a következő regényt.

 Egy igazi szerelmes-könyvet: csordultig tele szerelemmel, érzékiséggel, erotikával vággyal és művészettel. Mindezek művészetével. Lehet szórakoztató irodalomként is olvasni, de van mélyebb rétege is, amely a szerelem tudományába avat be szépen óvatosa, a figyelmet folyamatosan fenntartva, fokozva. Nem romantikus regény, annál sokkal mélyebb.

Gondolkodtál már azon, hogy miért vagyunk sivárak, sekélyesek, mikor a vágyaink csak arra várnak bennünk, hogy megvalósulhassanak. Miért nem tudjuk magunkat odaadni az Életnek, a Szerelemnek, úgy igazán? Miért ragaszkodunk a gátjainkhoz, a gátlásainkhoz?

Regény, tehát van történet is, ami a mi idősíkunkban, a nyugati társadalomban (is) játszódik, de a tantra szülőföldjére, Indiába is ellátogatunk. Két fiatal szövevényes életútját követhetjük végig a gyerekkortól a szerelem-beavatottjává válásáig.

Inspiratív könyv, amelynek hangulata sokáig elkísér, a nyaralást pedig szerelemmel itatja át. Mindenképp. Ha pedig otthon olvasod, hát felér majd egy spirituális utazással a vágyaid birodalmába…

Aimen Klimmeron: Káma pura ( a szerzői álnév magyar írót takar!)

Ez a könyv kivételesen NEM vásárolható meg innen, a honlapon keresztül, a Libri nem terjeszti. Én a Bookline-rendszerében akadtam rá.