Most, amikor egyre több az információ körülöttünk, nekünk meg egyre kevesebb időnk, energiánk van kiválogatni az áradatból a számunkra valóban hasznosat, jól jöhet egy szűrő.

Persze nem mindegy, hogy hiteles-e a szűrő: milyen elvek alapján szelektál, milyen megfontolás áll mögötte? Nem szeretnék senkit sem befolyásolni, legfeljebb terelgetni, de leginkább csak arra vetemedek, hogy ajánljak. Méghozzá könyvet. Azt veszem ugyanis észre, hogy aki fejlődni szeretne- én magam is így vagyok ezzel-, először is olvas, és ha a könyvben nem talál választ, akkor kérdez szakembertől. De a könyvesbolti kínálatot elnézve már ahhoz is jókora szakismeret szükséges, hogy a témánként több százas kínálatból kihalásszuk az éppen megfelelőt. Igyekszem segíteni! Csupa olyan könyvet mutatok be, amelyet magam is olvastam, és jó szívvel tudom ajánlani, mert értékes, és valóban helye van a polcon. A könyv drága dolog, sokaknak olyat megvenni, amit csak egyszer elolvas, és utána sosem vesz elő, luxus. Olyan olvasmányokra szeretném felhívni a figyelmet, amit évről évre jó újra elolvasni, mert mást mond, újabb értelmét lehet felfedezni, amelynek tartalma számunkra időről időre megújulni képes, és sokáig szolgálja a fejlődésünket. Így már jó befektetés.

Arra vállalkozom, hogy olyan könyveket mutatok be, amelyek nívós anyagot képviselnek egy-egy kérdéskörben. A témakört továbbra is a párkapcsolat pszichológiai-spirituális vetülete adja, de ezen belül több műfaj bemutatását is célul tűztem ki, hogy azoknak is kedvében járjak, akik könnyebb és azoknak is, akik mélyebb olvasnivalókra vágynak.

Mindehhez a Libri termékpalettáját választottam, elég széles J. Ha kedvet kapsz az olvasáshoz, lehetőséged van innen el sem mozdulva megrendelni a kiválasztott könyvet!

A jobboldali sávban található Libri kereső dobozba írd be a számodra érdekes könyv címét és nyomd meg a Keresés-t. Máris az on-line könyváruházban találod magad, ahol a bolti árhoz képest kedvezménnyel rendelheted meg a könyveket. Miért jó ez neked?

-egyszerűen tudsz nézelődni, keresgélni és rendelni, nem kell a keresőkben böngészned hosszasan

– bármely általad megjelölt Libri üzletben átveheted a rendelésed, vagy

–  ha neked úgy kényelmesebb, ki sem kell mozdulnod otthonról: házhoz szállítják a könyvet, fizetni pedig interneten keresztül vagy készpénzben kézbesítéskor tudsz

– fizethetsz könyvutalvánnyal és használhatod a Libri-törzsvásárlói kártyádat is

– ha van erre vonatkozó szerződésed a mobilszolgáltatóddal a könyvesboltban az átvételkor mobilon keresztül is fizethetsz

– amennyiben külföldre szeretnél rendelni, az sem akadály: dombornyomott bankkártya szükséges az internetes fizetéshez, a könyvet pedig futárszolgálat szállítja ki neked.

Természetesen nem csak az általam ajánlott könyvet rendelheted így meg, hanem bármit, ami érdekelne.

Sőt, az eligazodást segíti még, hogy rendszeresen közzéteszem a témába vágó toplistát is, így ha nem akarsz lemaradni a legtrendibb olvasnivalókról, csak kattints a jobb oldali toplistára! Legyél képben 🙂 !

Jó olvasgatást, hamarosan jön a kedvcsináló!