Legyél energetikus, mint egy KOS! Az égi jelek azonban nem segítik elő a jó kondit mostanság, így nem árt tenni valamit azért, hogy üdék legyünk. Ehhez adok tippeket csillagjegyek szerint, ne izgulj, finom lesz,  egészségedre! 🙂

HA KOS  VAGY…

bármit teszel, jó formában leszel. Sőt kirobbanó energiákra számíthatsz egész hónapban. Számodra ezért nem az erőnlét visszaszerzése a feladat, hanem a türelem gyakorlása. A titok: többet ésszel, mint erővel.

Tipp: naponta relaxálj 15 percet, csodásan ellazít és harmóniába hoz!

HA BIKA VAGY… 

vibrál a levegő, felgyorsul körülötted a tempó, csupa meglepetés számodra ez az időszak. Hogy lépést tarthass a változásokkal, te magad provokáld azokat: a most megvalósított változás szokássá válik!

Tipp: számolj le a káros szenvedélyeiddel és jöhet egy kis kardio-edzés is.

HA IKREK VAGY…

bizsereg benned a Tavasz! Hogy a lehető legjobb formában lehess, testileg a felfrissülésre, szellemileg pedig a nyugalommal kell törekedned. Legjobb módszer, ha intellektuálisan közelíted meg a tested megújítását.

Tipp: tarts néhány napos színdiétát és naponta néhány percig végezz koncentrációs gyakorlatot.

HA RÁK VAGY…

 nagy felfordulásban van részed, csupa „nem szeretem”-energia vesz körül. Ösztönösen bezárkózol, de ez most nem jó taktika. Úgy kell védened magad, hogy közben nyitott maradsz.

Tipp: kezdj tudatos önismeret-fejlesztésbe, nézz utána a családi mintáidnak, csatlakozz családfelállítást végző csoporthoz.

HA OROSZLÁN VAGY…

a kondíciód tökéletes minden tekintetben. Annyi energiád van, hogy nyugodtan adakozhatsz belőle: támogasd a környezetedben élők céljait, állj ki mellettük és képviseld őket.

Tipp: sok időt tölts a szabadban napozással, sétával, piknikkel. Növeli az erődet, ha zsírszegény diétát tartasz.

HA SZŰZ VAGY…

tanulós időszak jön, meg kell tanulni kezdeményezőbbnek és határozottabbnak lenni. Most ne a testedre koncentrál, hanem befelé! Ehhez a legjobb stratégia: mosolyogj sokat és legyél nagyon céltudatos, így tökéletesen meggyőző leszel.

Tipp:  magabiztossá tesz, ha minden reggel felkelés előtt mosolyogsz, napközben pedig élénk színű ruhákat viselsz.

HA MÉRLEG VAGY…

úgy érzed, összeesküvés áldozata lettél. Állandóak a körülötted a konfliktusok, ki kell állnod magadért. Nincs mese, változtatni kell kívül-belül.

Tipp: méregteleníts egyet és menj el masszázsra. Változtasd meg a frizurád és próbálj ki legalább egy olyan dolgot, amit eddig nem mertél felvállalni, de vágysz rá. Jól fog esni és az önbizalmadat is fokozza!

HA SKORPIÓ VAGY…

tele vagy feszültséggel és hajlamos vagy a környezeteden levezetni. Fontos, hogy ne billenj ki az egyensúlyodból és ne provokálj vitát.

Tipp: remekül lecsendesít a jóga már napi 15 percben is, harmonizálja a testedet-lelkedet. Figyelj a kiegyensúlyozott táplálkozásra is, kerüld a csípős ízeket ebben a hónapban.

HA NYILAS VAGY…

 ez most a te időd! Az évszak legjobb hónapja köszönt rád! Lelkesedésed határtalan és bárkit magaddal tudsz sodorni. Használd ki: legyél kezdeményező, motivátor és szövetséges.

Tipp: tarts egy rövid vitaminkúrát és fogyassz több folyadékot. Kirándulj, túrázz vagy sportolj a szabadban sokat. És legyél benne nagyon a pillanatban!

HA BAK VAGY…

úgy érezd nem haladnak a dolgaid, bár mindent megteszel. Pont az a baj, hogy most nem az erőfeszítéseidre van szükség, hanem arra, hogy sodródj. Ereszd el nyugodtan egy picit a gyeplőt, lazítsd az önkontrollodat.

Tipp: Menj egy közeli  gyógyfürdőbe vagy úszni. Éld át az oldottság érzését a vízben és aztán a parton is!

HA VÍZÖNTŐ VAGY…

most annak van itt az ideje, hogy másképp nézz rá az ügyidre, mint eddig, válts szemléletmódot. Új szokásokat vehetsz most fel és mindentől megszabadulhatsz, azoktól, amelyek akadályoznak. Kezdj új életet!

Tipp: változtasd meg az étkezési szokásaidat, mozogj többet. Szánj időt arra, hogy elmerülhess magadba és meglelhesd az új utadat: meditálj rendszeresen.

HA HALAK VAGY…

itt az Új Korszakod! Tele vitalitással és új impulzusokkal! Nincs más dolgod, mint engedni a csábításnak, meghívásnak, sőt élményeket szervezni aktívan. Lesz hozzá erőd, mert a napsütés erősödése inspirál!

Tipp: szervezz minél több programot magadnak, szabadidődben pedig aludj sokat. Figyelj az aktivitás és a passzivitás egyensúlyára, minden tekintetben.

Jövő héten korszakváltás kezdődik: a romantikus, érzékeny, intuitív  Neptunusz átlép a  Halak jegyébe. Arról olvashatsz majd, hogy mennyire lesz megváltás vagy épp illuzió a következő 15 év.