kep_blogra_asztro_mentoring2015

 

3 belevaló csapattagot keresek, lehet, hogy TE vagy az egyik!

Asztrológiát tanulsz, és komolyan szeretnél is vele foglalkozni? Akkor ez itt pont neked szól!

Idén is útjára indítom az első olyan szakmai támogató rendszert, amelynek küldetése, hogy tudást adjon át, építse a szakmai önbizalmat és jó néhány sokéves tapasztalatból származó gyakorlati tanácsot is adjon méghozzá ingyen, egy egyéves program keretében az asztrológia iránt tényleg elkötelezetteknek. Ez az ingyenes asztro-mentoring program, amelynek leírását itt olvashatod. Bár ez már a második évad lesz, a kaland nem kisebb, hiszen új résztvevőket várok, például Téged is!

 

Mi a mentoring? Mibe is vágjuk együtt a fejszénket?

ILYEN SZOLGÁLTATÁST MÁSUTT NEM KAPSZ, ugyanis ez nem tanfolyam, nem horoszkóp-elemző gyakorló csoport, és még csak nem is egy tematikus Facebook-csoport.

A mentoring támogató-kísérő-inspiráló együttműködést jelent. Az asztrológiai mentor program célja nem az, hogy tanfolyam, szeminárium vagy más folyamatos oktatási tevékenység keretében az alapoktól építkező tudást adjon valamiféle szisztémában –hiszen ezt a tanfolyamon megkapod/megkaptad-, hanem sokkal inkább az, hogy a MEGLÉVŐ ASZTROLÓGIAI TUDÁSODAT TÁGÍTSA, A HITELES HOROSZKÓPELEMZÉSHEZ NÉLKÜZHETETLEN SZEMLÉLETMÓDODAT FŰSZEREZZE Ez nem egy komplett képzés, nem kell iskolát váltanod, hanem támogató folyamat ahhoz, hogy az asztrológiai tanulmányaid benned mélyebb értelmet nyerjenek és kiegészülhessenek olyasmikkel is, amire a tanfolyami keretek nem adnak lehetőséget pl. szakmai vitákkal, speciális szempontú horoszkópelemzésekkel, aktuális konstelláció-analízissel és mindazzal, amire igényed van, mert úgy érzed, volna még mit fejleszteni rajta. Nem titkolt cél a tanácsadói, SEGÍTŐI KÉSZSÉGEK FEJLESZTÉSE is –gyakorlatokkal- hiszen e témakör a legtöbb tanfolyamon méltatlanul kevés figyelmet kap, a későbbiekben pedig nagyon égető hiányt jelent, ha jó szakemberré szeretnél válni. Ha nem lennének annyira elcsépeltek ezek a szavak akkor azt írnám, hogy rugalmas, testre szabott, profi és ebben a formában egyedülálló, ami itt most megtörténhet. Tényleg ilyen, próbáld ki! Az előző kör résztvevői ezt írták:

„Tetszett a közös munka, a havi feladatok, a napló vezetése, vagy hogy az FB oldaladon írhattam bejegyzéseket ill. hogy a weblapodon publikálhatok egy cikket. Az is tetszett, hogy minden kérdésemre kaptam (egyedi) választ a csoportban.”

 

„Tetszett, hogy feladatokat kaptunk, és néha úgy éreztem, hogy erre én nem vagyok még képes, és akkor megkaptam a biztatást és mégis megtudtam csinálni, azaz önbizalmat adott. Meg, hogy voltak skypos konzultációk, ahol egy csomó minden letisztult, helyére került. Jók voltak a kis posztok a csoportban a FB-n, amikre reagálnunk kellett. Szóval motiválva voltunk rendesen. Köszönjük! :)”

 

„Nagyon tetszett, hogy rám szabva történtek a feladat meghatározások. Amelyek így utólag nézve nagyon jól egymásra épültek, egyre többet engedve a saját stílusom kibontakozásának.”

 

Mire számíthatsz, ha jelentkezel?

Három dologra mindenképp, ezeket én biztosítom, tehát garantáltan elérhetővé válnak:

  1. Zárt Facebook-csoportot hozunk létre, melyben egymással is megoszthatjátok a véleményeteket, de velem is eszmét cserélhettek. Témát ti is javasolhattok, de én is készültem jó néhánnyal. Ez a kör bár kis létszámú elit-alakulat, terveim szerint ERŐS SZELLEMI ALKOTÓKÖZÖSSÉGET alkot majd, ahol mindenki sokat tanulhat. Hiszen egészen más látószögből nézzük az ismereteinket és mások a tapasztalataink is. Egy olyan együttműködő csapatot szeretnék összehozni, ahol hosszú időre kitartó SZAKMAI BARÁTSÁGOK köttethetnek.
  2. Havonta egy min. 60 perces Skype-konzultáció keretében átnézzük, hol tartasz a tanulmányaidban vagy a tudásod fejlesztésében; egyes tananyagrészeket ha szükséges átveszünk újra együtt is. A havi alkalmak a Te fennhatóságod alá tartoznak, tőled függ, mivel foglalkozzunk, itt nincs fix tanterv. Én egy konstruktív párbeszédben gondolkodom, ami kellően motiváló és nem enged megragadni egy problémánál, vagy zsákutcánál. BÁRMIT KÉRDEZHETSZ! Azt is megmondom, ha nem tudom és nem is találom a választ. 😉
  3. A mentoring folyamat alatt évente 1 alkalommal igénybe vehető, bármely szolgáltatásomra beváltható 20%-os kedvezményt biztosítok részedre.

JELENTKEZZ, HISZEN TÉNYLEG INGYENES, CSAK NYERHETSZ!

Részedről fizetési kötelezettséggel nem jár a programban való részvétel, a jelentkezés viszont feltételekhez kötött.

 

Gyere, ha:

  •  legalább két éve tanulsz (tehát legkésőbb 2013 őszén kezdted) asztrológiát és végig szeretnéd vinni a tanulmányaidat az adott képzésen, ahová jársz;
  • nyugati (káldeus) asztrológiával foglalkozol;
  • eltökélt szándékod, hogy valamit kezdesz a tudásoddal: vagy asztrológus szeretnél lenni, vagy a más jellegű szakmai munkádba építed;
  • a tanulmányaidat már befejezted, de az okleveled megszerzése óta még nem telt el két naptári év;
  • vállalod, hogy a mentoring folyamat végén írsz egy max. A4-es terjedelmű összefoglalót a tapasztalataidról, menet közben pedig  negyedévente egy ennél rövidebb státusz-riportot a saját szempontjaid szerint.

Mint látod, számomra irreleváns, hogy kinél, melyik iskolában tanulsz, nem ez a lényeg. Nem fogok senki ellen vagy mellett kampányolni, és miután én nem tanítok, arra sem foglak agitálni, hogy tanulj inkább nálam. Számomra a lényeg az, hogy Te a magad haladási üteméhez képest hol tartasz, van-e hiány-érzeted és miben tudjuk a tudásodat, látásmódodat szélesíteni, asztrológusi karrieredet támogatni.

Korhatár nincs és további feltételek sincsenek.

Hogyan jelentkezz?

Írj egy A4-es terjedelemnél nem hosszabb szakmai önéletrajzot, amiben kifejted, hogy miért foglalkozol asztrológiával; hol és mióta tanulsz (vagy mikor végeztél); mi a célod a megszerzett tudásoddal, és mit vársz a mentoring programtól. Fénykép, kézírás, családi háttér és hobbi bemutatása nem szükséges. J

Küldd a dokumentumot az info{kukac}kulcsaparkapcsolathoz.hu -ra, tárgy: mentoring.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2015. május 31 éjfél

 

Csak három hely van.

Tavaly tízszeres volt a túljelentkezés, és akkor sem csábultam el a keretbővítés irányába. Tudnod kell, hogy a kapacitásom véges és a minőségi közös munka érdekében nem tudok mindenkit felvenni a programba. Túljelentkezés esetén intuitív módon döntök a mentoráltak kilétéről és mindenkit értestek a döntésről legkésőbb 2015. június 7-ig.

Fontos még:

A mentoring program 2015. június 15-től 2016. június 20-ig tart. Egy év sok idő, sok minden történhet velünk ezalatt. Mivel Te is és én is önkéntes munka keretében vállaltuk a részvételt, bármikor ki is szállhatunk a folyamatból, azonban indokolási kötelezettségünk van egymás felé. Ezzel is megadva egymásnak a tiszteletet.

A program a Te érdekeidet szolgálja, ezért az aktivitásodon múlik, hogy mennyiben használod ki a felkínált lehetőséget. Az első megbeszélés alkalmával közösen kidolgozzuk a kommunikáció és kapcsolattartás módját és felvázolhatsz egy ívet is, amit együtt az egy év során bejárunk.

Komplett horoszkópelemzést, a házi feladataid vagy a szakdolgozatod elkészítését ne kérd tőlem. Segítek, de nem helyetted, hanem érted dolgozom.

Ha kedvet kaptál, ne habozz, várlak: Küldd a jelentkezésedet ide: info{kukac}kulcsaparkapcsolathoz.hu, tárgy: mentoring Jelentkezési határidő: 2015. május 31 éjfél