Igazából egy Bika-téma következik. Tudom, hogy még csak a Halak-havában járunk, de annyira jó kis párkapcsolat –építő programot ajánlok, amivel felesleges lenne áprilisig várni! 🙂

Szeretsz enni? Enni mindenki szeret, főleg illatos, lédús, zamatos, friss, ízgazdag falatokat, amit még főzni sem kell. A program sok előkészületet nem igényel, nagyszerű levezetője lehet akár egy rohanós napnak is.
A program lényege az étkezés maga! Szerezz be minél többféle illatos, csábító gyümölcsöt, szeleteld föl egy tálra (füge, körte, dinnye, eper, hmmmm!). Lehetnek a tálon olajos magvak, aszalt gyümölcsök is. Készíthetsz egyszerű, pici, fűszeres szendvicseket is különféle sajtokkal. Vagy lehet csak sajt-tál. Ahogy szeretitek, hallgass a fantáziádra. Fontos, hogy mindennek különleges, jellegzetes íze legyen, ugyanis csak az ízérzékelésére hagyatkozva kell beazonosítani az ételt a párodnak, akinek a szemét még az ételek felszolgálása előtt nem árt, ha bekötöd. A szem legtöbbünknek a domináns érzékszervünk, ha kiiktatjuk, felerősödnek a más érzékszervek által fogható ingerek, jelen esetben az ízek lesznek sokkal hangsúlyosabbak és élvezetesebbek. Persze más érzékszervek mozgósítása is megengedett! Lehet találgatni az ennivalókat, vagy lehet csak a zamatok élvezetére koncentrálni. Hálószobai programként is bevethető.
Aztán persze cseréljetek!
Jó szórakozást!