Képzeljétek el, pont egy hónapja indult ez az oldal. Igyekszem majd nem minden hónapban megemlékezni erről, de most még muszáj 🙂

Fél éve foglalkoztatott a gondolat, hogy közzétegyem magam a Világhálón, csak ennek keretei voltak kérdésesek. A töprengést gazdagmami zárta rövidre, aki egy on-line tanfolyam keretében kitanított a weblapszerkesztés azon szintjére, ahol most is leledzek, és ami persze még nem a végleges szint. Mert hát belejöttem és élvezem, megyünk előre! Abszolút új és ismeretlen terület, amit bizsergető érzés meghódítani. Persze volt benne bosszantó érzés is, de azt már elfelejtettem. Miután lett hova írni, az lett a kérdés, hogy mit? Nem vagyok ugyanis grafomán beállítottságú, életemben nem írtam semmit, legfeljebb szakdolgozatokat. Vagyis újabban horoszkóp-elemzéseket is, de azokat meg nem szívesen írom le. Szóval önmagamat is megleptem azzal, hogy 30 nap alatt sikerült 18 cikket és egy komplett tanulmányt produkálnom (valamint 12 kategóriát, és 29 cimkét). És megsúgom, hogy a Nyilas-tanulmányon is már csak simogatások vannak hátra…Mindezeknek persze semmi jelentősége sincs, ha nem népszerűsítjük, hiszen kizárólag azért adtam honlap szerkesztésre a fejem, hogy minél többeknek tudjak hasznos, megvalósítható és gyakorlati tanácsolat adni, jelen esetben párkapcsolati témakörben. Hogy hány olvasóm van, azt nem tudom, de pozitív visszajelzések jöttek szép számmal. Én pedig fáradhatatlanul építem a linkeket, küldözgetem és ajánlgatom a cikkek minél több látogatót csalva ide.

Csak egyet nem értek: miért nem kommenteltek?! Írjátok meg az okokat :-)!

A koncepció az, hogy én felvetek egy témát, leírom róla a véleményemet eléggé pszichológiai és még inkább asztrológia megközelítésben, ti pedig leírjátok a magatokét, akár egyetértőleg, akár tiltakozva. Meg az is a terv, hogy ti is javasoltok témákat, amiről olvasni szeretnétek. Nem, nem akarom megspórolni az agyalást, kb. két hónapra előre megvan a listám a kifejtendő ötleteimről, de jó lenne, ha nem csak az én gondolatmenetem érvényesülne itt. Úgy terveztem, hogy ez egy aktív, élő honlap lesz. Úgyhogy ezúton bíztatom a nyájas olvasókat, hogy írjatok, mondjatok véleményt, tényleg érdekel mindenkié. Mindenkit meghallgatok, ígérem. Ha a hozzászólások szépen gyarapodnak, fórumozási lehetőséggel is elő fogok állni, és akkor pláne szabadjára lehet engedni a beszélőkéket. Addig is én azon vagyok, hogy minél több hasznos anyagot tegyek közzé, ti pedig majd szépen véleményezitek ezeket, terelgetvén engem a helyes irányba.

Szuper, hogy a szülinap apropóján ezt meg tudtuk beszélni. Most már minden rendben lesz, érzem! 🙂

Azért koccintsatok egyet a kulcs a párkapcsolatok egészségére! 🙂