Érzed jól magad! De nem csak úgy valahogy, hanem igazán! A legenergikusabb, legélénkebb, legpozitívabb, legkreatívabb hónapban járunk, amelyben bármi megtörténhet, amit szeretnél. Csak teremteni kell tudnod. nem mindegy, hogy milyen gondolataid vannak, mert azok most garantáltan életre kelnek: gondolkodj pozitívan: határozd el minden reggel, hogy ma csak jó dolgok fognak veled történni és minden nap tegyél valami olyat, ami örömet szerez!

Legyél lusta! Láttad már az oroszlánt az Állatkertben dolgozni? Ő inkább henyélni szeret. Szakíts magadnak mostanság rendszeresen időt a kikapcsolódásra még akkor is, aha épp nem most vagy szabadságon. Csenj magadnak saját időt, ami kizökkent a napi rutinból.

Kényeztesd a párod, vagy ha nincs kit, akkor találj ki magadnak olyan programokat, amelyek örömet okoznak.

A nagy elhatározások, az önmegvalósítás ideje is most van: ami eddig bizonytalan volt, abban most lesz erőd és bátorságod dönteni. Ha el kell szakadni most tedd meg, ha bimbózik a kapcsolat legyél magabiztos és virágoztasd ki. Ez itt most nem az önbizalomhiány, a labilitás ideje, hanem a tetteké, a magabiztosságé és a SIKERÉ!

Bármilyen manőverbe is kezdesz: ismerkedsz, közeledsz, válságot oldasz meg legyél meggyőződve arról, hogy a legmegfelelőbb időszakot választottad és sikeres lesz a munkálkodásod. Fel se merüljön benned az ellenkezője!

Ha épp semmi probléma sincs és boldogan éltek, akkor sem árt egy kis udvarlás, egy kis megerősítés: most ez duplán hat. Éljétek meg, hogy  a kapcsolatotok ajándék! Ünnepeljétek meg egymást különösebb ok nélkül!

Ha egyedül vagy, akkor töltsd föl magad energiával és sugározd magadból, hogy rendben vagy és ezzel tisztában is vagy. Óriási vonzerőt jelent egy sugárzó, magabiztos ember. A rajongótábort alig fogod tudni távol tartani!

Óvakodj viszont az Oroszlán árnyékától: az önhittségtől, a mások lenézésétől, a felsőbbrendűség tudattól. Törekedj arra, hogy a szeretetedért nézzenek fel rád, a kedvességeddel, a szívélyességeddel söpörd be a bókokat és elismeréseket, ne a hatalmadat használd, hanem a szívedet. A figyelmet sokféleképpen felhívhatod magadra, de  a tartós siker érdekében respektáld mások igényeit is, ezzel nem leszel kevesebb, sőt nagyobb tiszteletet vívsz ki.

És akkor lássuk a praktikus teendőket:

Játssz, napozz sokat.

Teremts magadnak/magatoknak örömteli szórakozással dús időt.

Ezalatt az egy hónap alatt valósítsd meg egy régóta dédelgetett álmodat, merj belevágni! Élvezd az életet: egyél, igyál, szeress most ne arra gondolj, hogy mikor mi lesz, élj a mának, mert a jövő ma épül!

Vedd számba a pozitív tulajdonságaidat, a párkapcsolatod értékeit és ünnepeld meg őket!

Rendezd be ezt a hónapot úgy, hogy érzed magad a Paradicsomban. Megteheted akkor is ezt, ha munkával telik az idő: heti egy olyan program kötelező, ami ínyedre van! Lehetsz ebben önző, de a párod javaslatát is teljesítsd majd!