Itt a Tavasz, a Nap a Kos-havába lépett, vége a tespedt, lomha, szomorkás téli napoknak. Bár az idei tél sok hóval, sok napsütéssel kényeztetett minket, de a madárfüttyös, virágillatú, üde leheletű tavaszra azért mégiscsak nagyon vágyunk már.

Szokásom, hogy párhuzamot vonjak az aktuális asztrológiai időszak és a teendőink között. Most, a már megszokott rendszert annyiban módosítom, hogy igyekszem átadni a Kos lendületét, vitalitását, energiáját, életvágyát a cikkeim témáival. A következő hetekben csupa olyan cikket olvashatsz, ami kíváló doppingszer. A cél a tavaszi életérzés jótékony hatásainak felhasználása a párkapcsolati helyzetek megoldására, akár társkeresésről, akár a harmonikus párkapcsolat fenntartásáról legyen szó. Mindent beveted annak érdekében, hogy felpezsdítselek a téli álomból, hogy lendületbe hozzalak és rávegyelek, hogy a bemutatott ötletek segítségével felrázd magad és a párkapcsolatod. Nincs kímélet: csupa boldogság-falatka kerül a következő időszakban a terítékre, a te dolgod csak az, hogy kedvedre szemezgess! Hogy tovább csigázzalak, mutatok egy kis ízelítőt az étlapból:

–         Randi, amilyenben még nem volt részed

–         Nevetés tréning

–         Női, férfi energiák felébresztése

–         Szerelemi praktika pároknak

Továbbá: meglepetések és más nyalánkságok két héten át.

A Kos az állatöv első jegyeként megtanít bennünket játszani, örülni. Az izgalomra tehát minden okunk megvan valami új kezdődik most, nemcsak a természetben, hanem bennünk is, hiszen mi is a Nagy Ritmus haszonélvezői vagyunk. 🙂 Használjunk hát ki a felkínált alkalmat arra, hogy nyitottá és energikussá váljunk, új erőt adva a társkereséshez, vagy a párkapcsolat felpezsdítéséhez.

A Kos nem a türelméről híres. Bele is vágunk hamarosan! Egészen konkrétan holnap.