karácsonyi ajándék tipp„Na, de mivel is lepjem meg?!”-merül fel a kérdés évről-évre. A helyes válasz, hogy lehetőleg olyasmit válassz, aminek örül az, aki kapja. Sokszor olyat adunk, aminek mi magunk örülnénk igazából. Ez a megoldás is szuper, csak akkor ne is adjuk át az ajándékot, tartsuk inkább meg magunknak :-).

De nem szaporítanám tovább a szót: készültem, itt a megoldás a csillagjegy-specifikus karácsonyi ajándék választáshoz. Illetőleg már majdnem teljes az a lista, amit át szeretnék neked nyújtani abból a célból, hogy megkönnyítsem a döntésedet. Olyan ajándék-tippeket gyűjtöttem egy csokorba neked, amellyel jó eséllyel pályázol 1) elismerő mosolyra, 2) boldog nyakba ugrásra, 3) felejthetetlen élményre. Szeretnél ilyesmikkel kedveskedni a párodnak? Hogy fokozzuk az izgalmakat -na meg a profizmust- az ajándéklistámat csillagjegyek szerint tagolom és külön készítek nőknek és férfiaknak szóló ötleteket. Vége tehát az unalmas, sablonos megoldásoknak, mindenki azt fogja kapni idén, ami igazán a személyiségéhez illik.

Egy fontos megjegyzést azért hozzá fűznék az ajándék-ötleteimhez: az egyes csillagjegyek szülöttein én nemcsak azokat értem, akik az adott hónapban születtek, hanem azokat is, akiknek az adott jegyben van az aszcendensük vagy  a Merkúrjuk. Az a tapasztalatom, hogy ha tudod a párod aszcendensét, inkább eszerint válassz ajándékot a biztos siker érdekében. Ha nem tudod az aszcendensét és nem bízod a véletlenre a karácsonyi ajándék-választást, írd meg a születési adatát óra, perc szerint az info@kulcsaparkapcsolathoz.hu címemre , és megnézem neked.

Szóval most még egy kis türelem, aztán vessük bele magunkat a karácsonyi forgatagba, de célirányosan ám! Ezt követően már csak az elismeréseket kell begyűjtened!

Igazán boldog karácsonyi készülődést!