30-napos-szerelem-kihivasFantázia és magvetés. Ez a hét nagyon fog tetszeni mindazoknak, akik szeretik a képzeletüket mozgósítani a céljaik érdekében, és egy kis spirituális játékra is kaphatóak. A 30 napos szerelem kihívásunkban az első hét a megfigyelésről és a magok elvetéséről fog szólni. Továbbá egy tuti biztos „jós-módszert” is mutatok.

Úgy tűnhet, hogy az eheti kihívásaink kizárólag társkeresőknek szólnak, ámde ez nincs így! A fantázia akkor is működik, ha az aktuális kapcsolat harmonizálása a cél, a magvetés pedig egyértelműen független attól, hogy van-e párunk vagy nincs. Úgyhogy mindannyiunknak rajt! : -)

 

 

1. FANTÁZIA

Megfigyeljük, hogy mire lenne szükségünk egy számunkra ideális kapcsolatban. Nem átgondoljuk vagy kiagyaljuk, netán okos könyvekből kiolvassuk. Nem, most nem ennek az ideje van itt, inkább elképzeljük, elfantáziáljuk. MINT A GYEREKEK, AMIKOR A KARÁCSONYI AJÁNDÉKAIKRA GONDOLNAK: „de jó lenne egy ilyen vagy olyan…”. Közben figyeljük a testi érzeteinket, amint az egyes vágy-képek előbukkannak: ha rossz érzéseink támadnak bárhol a testünkben érdemes lecserélni a vágy-képet. Ha viszont jó érzéseink vannak, akkor a miénk lesz a kép A VALÓSÁGBAN IS, csak idő kérdése, hogy mikor. A testi érzeteink minden helyzetben a leghitelesebb mértékeink, ha sikerül a küldött jelek érzékelését tökéletesítenünk, mindig tudni fogjuk merre tartsunk. Ez a „jós-módszer” sosem mond csődöt, kétségtelenül mutat utat, de legyen türelmed a legapróbb jelek megfigyelésére is időt hagyni magadnak, ez nem megy napok alatt. Gyakorolj, figyelj és újra gyakorolj. Minden nap, így menni fog. A 30 nap végére egészen biztosan.

Ha azok a képeid megvannak, amiben jól érzed magad párként, akkor jöhet a második lépés.

 

2. MAGVETÉS

Most pedig elvetjük a magokat egy kis spirituális játék segítségével. Ez egy játék, de nagyon is fontos játék. Ha úgy tetszik teremtünk: kiengedjük magunkból mindazokat a tulajdonságainkat, amit a szerelem érdekében adni tudunk . Egész pontosan ezt tesszük:

IMG_2677

Írj fel 9 tulajdonságot, amit TE TUDSZ ADNI EGY KAPCSOLATBAN. Amik a te értékeid. Bármire gondolhatsz, de hatásosabb, ha a belső értékeidet veszed számba, a kisebbeket és nagyokat is, csak bátran! Hogy miért épp kilencet? Mert az a teljesség száma. Négyig hamar eljutunk, aztán kis gondolkodás után a következő 3 is megvan, az utolsó kettő azonban lehet, hogy nem jön egykönnyen. De ne add fel, hagyd időt magadnak, meg kell lennie a kilencnek. Pont ennyinek. Írd fel őket egy A4-es lapra nagy betűkkel, hogy nagyjából betöltsék a lap felületét. Majd hengergesd össze a lapot és kösd át egy piros (vagy bordó, rózsaszín) szalaggal. Ha megvan, tedd el az íróasztalod fiókjába a tekercset, vagy a szekrényedbe. Április 20-ig hadd pihenjen, nincs vele dolgod. Ő dolgozik érted és helyetted.

Én is el fogom készíteni a magam hengerét, méghozzá a hét erre legideálisabb napján, amikor a Hold a Neptunnal kedvező fényszöget alkot, péntek reggel 6 és 7 óra között (GMT+1), ha szeretnéd, CSINÁLJUK EGYÜTT, LÉLEKBEN TARTS VELEM! 🙂
 

FOLYTATJUK! A Facebook-on további motiváló tippeket találsz.

Képzeletben gazdag hetet, hajrá szerelem-kihívás bajnokok! Minden nap tégy valamit a szerelemért! 🙂

With love, Szalai Szilvi