hold1Hallottunk már róla, hogy a Hold mennyi mindenben tud tanácsot adni a virágültetéstől a műtétekig, megmutatva, hogy mikor minek van az optimális ideje. A 30 napos szerelem-kihívásunkban most mi is a Holdra hagyatkozunk, és nem is lövünk mellé, hiszen az érzelmeink fontos szerepet játszanak a kapcsolatainkban, a Hold pedig megmutatja, hogy melyik napon hogyan tudunk ideális érzelmi egyensúlyra találni.

Ez nem azt jelenti, hogy ha van egy holdnaptárunk, akkor mindig jókedvűek elehetünk és sosem borulunk ki, ámde könnyebben visszatalálunk az egyensúlyunkhoz és nagyobb lelkesedéssel (és nagyobb eredménnyel) élhetjük a napjainkat. Térjünk a lényegre!

Ezen a héten a Hold égi útját követve találunk magunknak gondolkodni, megízlelni, megélni valót a kihívás során. A héten a Hold három állatövi jegyet jár be, így minden jegyhez nem tudok útmutatót adni, de annyit remélem elérünk, hogy nyomon követed az aktuális holdállásokat és igyekszel az adott jegy analógiáit képviselni a napodban. Ezt fogjuk együtt gyakorolni a héten és egyre jobban leszünk, kivirulunk és közel engedjük magunkhoz a SZERELMET. 🙂

 

Hogy működik?

 

A Hold minden hónapban körbejárja a zodiákus és minden jelben eltölt 2-3 napot. Ahogy utazik a jegyek között, a mi hozzáállásunk is változhat a szerelemmel kapcsolatban: egyszer inkább ragaszkodnánk máskor könnyebben engedünk stb. Minden jegy megfogalmaz egy attitüdöt, amit ha képviselünk mindig új energiával tudjuk feltölteni magunkat és a kapcsolatunkat. Ez nem azt jelenti, hogy minden hónapban az adott holdállásnál ugyanazt kellene csinálni, hiszen egy-egy jegy annyi szimbólumot hordoz. Válasszuk ki a nekünk tetszőt és azzal töltsük fel az adott napokat. Íme egy kis ízelítő, hogy mindez hogy néz ki a a gyakorlatban.

 

Hétfő, kedd: OROSZLÁN Hold

 

A hét első két napja a Hold Oroszlánbéli elhelyezkedésével zajlik, vagyis Oroszlánnak szeretnénk érezni magunkat a lelkünkben. Ez azt jelenti, hogy TÁRSKERESŐKÉNT igyekszünk a legjobb arcunkat mutatni (ld. a holnapi Facebook-bejegyzést majd!), és nem elégszünk meg akárkivel a jelentkezők közül. Szívesen vadászunk, szívesen udvarolunk. Aktívan keressük a magunk és a mások igényeit, ebben a sorrendben. Ideális vadászós napok, mert szeretünk élni, élvezzük a hódítást, és jó is, ha ma vagy holnap teszünk is valamit a szerelem érdekében!

Ha már VAN PÁRKAPCSOLATOD, akkor a hétfő és a kedd a kényeztetés jegyében folyhat: egy meglepetés vacsora, egy közös séta, és minden, ami szem szájnak ingere. De vigyázzunk, az Oroszlán a győztes-győztes játékokat szereti: ne akarj az igényeidről lemondva megfelelni és ne hagyd, hogy csak a párodról szóljon a program!

 home-461279_640

 

Szerda, csütörtök: SZŰZ Hold

 

A Szűz Hold épp ellenkezőleg működik: a biztonságérzete a legfontosabb, nem akar sem kockáztatni, sem sérülni, ezért lebeszéli magát a lehetőségekről. De ebben nincs semmi motiváló, így ássunk mélyebbre, hátha a Szűz Hold is tartogat számunkra némi muníciót a 30 napos szerelem-kihívásunkra. TÁRSKERESŐKÉNT például jó ötlet olyan hiteles és őszinte ismerőseidtől véleményt kérni magadról, akik nem önérdekből fogalmaznak véleményt. Sokat segít, óriási lendületet adhat, ha kiderül, hogy mit csinálhatnál másképp, jobban. Ne félj a kritikával szembesülni, ha jó szándékú és építő, több hónap helyben toporgást úszol meg általa. Ugyancsak hasznos magadra nézni és kívülről rálátni önmagadra ezekben a napokban: mit nem szeretsz magadban és akkor miért a tiéd mégis ez a tulajdonság. Önelemzős napok ezek, lehet agyalni, de csakis építő jelleggel, a teória-gyártásnak nincs sok haszna.

A PÁRKAPCSOLATODBAN ezek a napok lehetnek a megvitatás, rendezés napjai: ideje tisztázni (ismét) a feladatokat, korrigálni az irányt. Nem kell kihallgatást tartani, egy pohár bor mellett is meg lehet beszélni, hogy kit mi nyom; és hogyan lehetne másképp csinálni. Ilyen estékre is szükség van.

 

Péntek és hétvége: MÉRLEG Hold

 

A Mérleg Hold megint a szép és napos oldal felé irányítja a figyelmet. Könnyedebb, merészebb, örömtelibb helyzetekre vágyunk. Na meg a szerelemre, de arra nagyon! Tartozni szeretnénk valakihez. TÁRSKERESÉSRE remek napok, mert ugyan sem az ítélőképességünk, sem a magabiztosságunk nincs a csúcson, épp ezért nyitottabbak és félelem-mentesebbek tudunk lenni. A kisugárzásunk pedig jóval „kémiaibb”, vonzani szeretnénk, ösztönösen. Elő a kedvenc ruhánkkal és elfoglaltságunkkal, és ne teljen el a hétvége kikapcsolódás, társas program nélkül. A PÁRKAPCSOLATRA is kedvező a Mérleg Hold-helyzet: könnyebben kötünk kompromisszumot, ezek a legvitamentesebb napok, megengedőek, rugalmasak vagyunk. Nem hezitálunk, morfondírozunk, hanem csak élvezni szeretnénk az Életet. Havonta két ilyen nap igazán belefér, nem?

További tippek a heti Hold-helyzetek kiaknázására a Facebook-on.

A jövő héten is merítsünk szerelem-ihletet a Holdból? Küldj egy lájkot, ha IGEN! 🙂