A nap furcsa álmokkal kezdődik: sok minden felsejlik a múltból, ami még most is érzelmileg befolyásol. Megint egy érzelmileg feltüzelt, sőt zaklatott időszak jön. Heves indulatok, érzelemkitörések még a békésebb vérmérsékletűeknél is. A hangulatváltozások mellett csapongó gondolatok, dekoncentráltság várható, mert mindent az érzelmek hullámzásai  uralnak.

Társkeresés: az érzelmi hullámzást a társkeresésre lefordítva csapodárságot kapunk…a kíváncsiságod hajt, és remek flörtökre számíthatsz, de többre nem. Építsd a kapcsolatrendszered, szerezz új ismerősöket, akiknek ismerősei még jól jöhetnek.

Ha MÉRLEG vagy: a szokásosnál is jobban igényled a társaságot, nem akarsz egyedül maradni egy percig sem, ezért nagyon nyüzsis időszakod lesz: party, buli, kultúrprogram. A szórakozásban fogsz elfáradni! 🙂

Mit csinálj ma…? Először is tombold ki magad otthon, egyedül: tekerd fel a hangerőt és táncolj szabadon. Majd így indulj ki a külvilágba és ekkor már fogsz tudni szívből mosolyogni. Számold meg, hányan mosolyognak vissza rád, minden mosoly pozitív visszajelzés a ragyogásodat illetően!