Te is unod már a tucat-ajándékokat…? Van itt valami egészen MÁS!

Különleges, számodra fontos személynek keresgélsz ajándékot, de túl sok időd már nincs  és nem akarsz mélyre nyúlni a pénztárcádban, mégis olyan ajándékot szeretnél, ami nem a fiókban végzi egy udvarias mosolyt követően? Na, akkor van egy ötletem!

Ezzel biztos, hogy nem fordul elő, hogy kiderül: van már otthon belőle legalább három hasonló. Viszont biztosan elhangzik majd, hogy mennyire örül (tényleg!),  hogy olyan ajándékot kap, ami neki és róla szól.

De VIGYÁZZ: szokatlanul gyors és egyszerű lesz!

MI EZ?   Egy ajándék utalvány, amit a megajándékozott a vele egyeztetett időpontban válthat be nálam személyes horoszkópelemzésre. Te kifizeted, ő pedig örül, jön és konzultálunk Skype-on vagy személyesen, ahogy neki kényelmesebb!

Az utalvány pontosan úgy néz ki, ahogy a képen láthatod. Szerepel rajta a megajándékozott neve, ezért ezt kérem add meg a lenti megrendelőlapon. A konzultáció 30 perces, a kupon pedig a megrendelésétől számított 6 hónapon belül váltható be akár Skype, akár személyes konzultációra, az előre egyeztetett időpontban.

MILYEN ALKALOMRA? Bármikorra remek ötlet. Adtunk már horoszkópelemzésre szóló ajándék utalványt szülinapra, névnapra, esküvőre, évfordulóra. De sikert aratsz vele akkor is, ha egy igazán személyre szóló, különleges, egyedi és maradandó meglepetést szeretnél adni. A „HŰŰŰŰHA!-élmény” garantáltan nem marad el!

KINEK?  Csakis különleges személyeknek, akik számodra fontosak! Legjobb barátnak/ barátnőnek, szerelmednek, vagy annak,  aki úgy érzed, örülne neki, ha kapna egy útmutatót önmagáról. Aki értékeli, ha feltárulnak előtte a lehetőségei, iránytűt kap a kezébe a közeljövőjéhez Az elemzés teljeskörű, az egész személyiséget felöleli, nem csak a párkapcsolati lehetőségekre koncentrál. Természetesen lehetőség van arra, hogy valamelyik életterülettel részletesebben foglalkozzunk pl. karrier, szerelem, pénzügyek, családi viszonyok.

Az utalványt postán vagy e-mail-en küldöm el neked, igényed szerint. Ha elérkezett a nagy nap, és átadtad, akkor a megajándékozottnak nincs más dolga, mint felvenni velem a kapcsolatot az időpont-egyeztetés érdekében.

Az ajándék utalvány ára (az esetleges postaköltséggel együtt) bruttó 8000 Ft,  amelyet a rendelésedet visszaigazoló e-mailben található bankszámlára utalhatsz át (vagy rózsaszín csekken fizethetsz be).

Lepd meg barátaidat, családtagjaidat egy igazán szívet bizsergető ajándékkal. Rendelj horoszkópelemzést itt és most fél perc alatt:

  Neved (kötelező)

  E-mail címed (kötelező)

  Akinek ajándékba adod

  (Ez a név szerepel majd a kártyán, amit átadsz.)


  Mi történik, ha a Megrendelem-gombra kattintasz?

  A fent megadott e-mail címre azonnal érkezik egy automatikus válaszlevél a megrendelésed visszaigazolásáról. Ebben megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat. Ha kérdésed van az ajándék utalvánnyal kapcsolatban, bátran hívj a levélben látható telefonszámon.