Ötlet Karácsonyra

Végre itt egy remek karácsonyi ajándék ötlet, túl a sablonos, unalmas ajándékok özönén.

Testre szabott, örömöt hozó, könnyen elérhető és pénztárca-kímélő is!

Egyedi és személyes karácsonyi ajándék ötlet

Mi ez? Egy horoszkóp-elemzésre szóló ajándék-kártya, amit a meg

ajándékozott a vele egyeztetett időpontban váltat be nálam

Skype-on vagy személyes konzultáció keretében. Te kifizeted, ő pedig örül, találkozunk és konzultálunk!

 

Kinek? Barátoknak, családtagoknak, rokonoknak és üzletfeleknek! 😉 Bárkinek, aki úgy érzed örülne neki, ha kapna egy útmutatót önmagáról. Aki értékeli, ha feltárulnak

előtte a lehetőségei, iránytűt kap a kezébe a közeljövőjéhez Az elemzés teljeskörű, az egész személyiséget felöleli, nem csak a párkapcsolati lehetőségekre koncentrál. Természetesen lehetőség van arra, hogy valamelyik életterülettel részletesebben foglalkozzunk pl. karrier, szerelem, pénzügyek, családi viszonyok. A középpontban a megajándékozott kérdései lesznek.

Az ajándék-kártyát postán vagy e-mail-en küldön el neked, ahogy szeretnéd. Ha pedig elérkezett a nagy nap, és átadtad, akkor a megajándékozottnak nincs más dolga, mint felvenni velem a kapcsolatot az időpont egyeztetés érdekében.

Az ajándék-kupon ára (bruttó) 8500 Ft,  amelyet a rendelésedet visszaigazoló e-mailben található bankszámlára utalhatsz át (vagy rózsaszín csekken fizethetsz be).

 

Lepd meg idén a barátaidat, családtagjaidat egy különleges és személyre szóló karácsonyi ajándékkal. 

 

Rendeld meg a horoszkópelemzésre szóló karácsonyi ajándék-kártyát itt 1 perc alatt, töltsd ki a megrendelő-lapot

Honnan tudhatod, hogy nem verlek át és valóban megkapod a szolgáltatást, amiért fizettél? A cég adataokat és a telefonszámomat is megtalálod a Kapcsolat oldalon, ha kérdésed van, vagy bizonytalan vagy,  munkaidőben elérhetsz.  Hívj bátran! 😉

Mi történik, miután megnyomod a „Megrendelem”-gombot? Rögtön kapsz egy válasz e-mailt a megrendelésed visszaigazolásáról, ettől kezdve 8 nap áll rendelkezésedre az átutaláshoz az ott megjelölt feltételek szerint. Amint az utalás megérkezik hozzám, elküldöm neked a névre szóló ajándék-kártyát e-mail-en vagy postán (ahogy kérted), illetőleg küldöm a szolgáltatásról a számlát is. Amennyiben személyesen szeretnéd átvenni a kártyát, e-mailen időpontot egyeztetünk és ekkor fizetheted ki az árát készpénzben. Ezután az ajándék-kártyát már csak át kell adnod a megajándékozottnak, ő pedig időpontot egyeztet velem. Ilyen egyszerű! Már csak ki kell töltened a megrendelő-lapot itt:

Egy jó tanács: Ha átadtad az ajándékot, mindenképpen add meg az elérhetőségeimet is a megajándékozottnak, hogy kereshessen az időpont egyeztetés miatt.

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.