Jó hírem van: ismét megnyitom a virtuális tanulószobát, és várlak, ha érdekel az asztrológia!

Abszolút rád szabott keretek között, a saját tempódban, a saját szinteden, az érdeklődési körödnek megfelelő témákban tanulhatsz velem az online térben! Se tankönyv, se órarend: minden szempont arra vár, hogy mi ketten találjuk ki a kereteket, ilyen módon máshol nem tanulhatsz.

Lehetsz kezdő, újrakezdő, vagy már csak egy konkrét téma iránt érdeklődő haladó: a képletelemzéstől a párkapcsolati asztrológián át a teljes téma-skálát bejárhatjuk együtt vagy fókuszálhatunk csak egy területre is, ami téged érdekel.

Ha csak érdekel az asztrológia és pusztán a kíváncsiság hajt, hogy mi ez az egész, viszont nem szeretnél nagyon elmélyedni benne, mert nem célod hosszú évekig tanulni és asztrológussá válni akkor is tudunk együtt működni; de akkor is, ha le szeretnél látni a gyökerekig.

Az online órák nem csoportosak, egyszerre egy, de maximum két tanulóval foglalkozom, mert a személyesség csak így biztosítható és a haladás is így hatékony.

Nincs tankönyv, így plusz költségek sincsenek. A jelentkezés is folyamatos, de a kapacitásom erejéig tudok csak tanítványokat vállalni, így minél előbb jelentkezel, annál biztosabb a helyed.

Csak a tudásért tanulunk, én is tőled, mert a feltett kérdések új megvilágítást igényelnek, amiből új válaszok születnek. Én ezt szeretem a tanításban!

Remélem kedvet kaptál a közös úthoz! Az első lépés az, hogy kitöltöd a lenti linken található jelentkezési lapot. Utána felveszem veled  a kapcsolatot és tartunk egy 30 perces megbeszélést arról, hogy mit  és hogyan szeretnél tanulni, egy picit meg is ismerkedünk, ha még nem találkoztunk (ez természetesen ingyenes).

Gyere, tarts velem, jelentkezz és tanuljunk együtt!

JELENTKEZEM!