Vajon létezik-e ötletes és örömteli karácsonyi ajándék a zokni-parfüm-könyv bermuda háromszögén túl...?

_______________________________________________________

... Na jó, említhetjük még a tusfürdőt, mint örökzöldet, a nyakkendőt, mint toplistás ötletet és a cd-t is.

Miért van az, hogy miközben a megvásárolható termékek palettája egyre bővül, mégis évről évre tanácstalanabbul nézünk az ajándékozás elébe?

Mert korlátozottak a lehetőségeink. Személyre szóló, meglepő ajándékot szeretnénk, ami biztosan elvarázsolja azt, aki kapja, de:

Pedig nem is annyira lehetetlen küldetés a karácsonyi meglepetés. Indulj ki abból, te mit szeretnél: elsősorban ÉLMÉNYT így, csupa nagy betűvel. Olyasmit, ami sokáig kitart a karácsony estén túl is. Ami emlékezetes, szívet melengető és egyedi. Csak a megajándékozottról szól, nem tucat és nem hasonlít a tavalyihoz. Semmiben! Amivel el lehet büszkélkedni, és ami nem illan el a hétköznapokban. És persze nem kerül egy vagyonba.

Létezik ilyen ajándék?

Persze nincs baj a hagyományos ajándékokkal sem, bármi tökéletes ajándék tud lenni Karácsonykor, ami szemek csillogását, szívek dobogását és göndör kacajt eredményez. Mert ilyenkor nem az érték, vagy a "típus" a legfontosabb. Ha a legújabb kütyü vezet a fenti eredményhez, akkor az lesz az igazi; ha egy szép fotó vagy képeslap, akkor meg az.

Nem vagyunk egyformák, az igényeink sem azok. A legnagyobb meglepetést és örömöt mindig az okozza, ha az ajándék PONT neki szól, vagyis személyes és egyedi.

Miért is ne tudnál Te is idén olyan ajándékot adni, ami megfizethető és garantáltan csak a megajándékozottnak szól? Nincs belőle több és nem helyettesíthető. És örömet is szerez.

Idén ajándékozz ilyen meglepetést, hidd el, nem fog elmaradni a siker.

És mi az, ami megfelel mindezeknek: egyedi, egyszeri, személyes és az ára is elérhető, sőt nem kell időhiánnyal küzdve, boltokban nyomulva a pénztárnál sorban állni érte?

Ha már kaptál tőlem horoszkópelemzést írásban vagy szóban, akkor máris tudod, hogy mire is gondolok. Ha még nem találkoztunk, akkor nézd végig a honlap jobb oldalán néhányak véleményét azok közül, akik már ismerik a horoszkópelemzési-módszeremet.

Legyél eredeti, adj horoszkópelemzést Karácsonykor ajándékba. Bárkinek, életkortól függetlenül: barátnak-barátnőnek, társnak, szülőnek...magadnak.

Ha tudunk Budapesten találkozni a megajándékozottal, akkor személyes konzultáció keretében kérdezhet önmagáról bármit, amire csak kíváncsi (pl. szerelem, karrier, pénzügyek). Amennyiben nem oldható meg a személyes találkozás, Skype segítségével kerülünk kapcsolatba.

Konkrétan mi is ez az ajándék?

Ha a lenti "Megrendelem"-re kattintasz egy adatlapon meg kell adnod az adataidat (név, e-mail cím, számlázási adatok) és a megajándékozott keresztnevét. Az ajándék árát, azaz 7500 Forintot a megrendelésedet visszaigazoló e-mailben található bankszámlaszámra kell átutalnod 8 napon belül. Az átutalásodat követően a számlázási címedre elküldöm a számla mellett a megajándékozott nevére szóló, levelezőlap méretű, karácsonyi díszítéssel ellátott ajándék-kupont, amelyet akár becsomagolva a karácsonyfa alá is tehetsz. További teendőd nincs, a megajándékozottnak pedig csupán annyi feladata lesz, hogy miután megkapta a meglepetést felhív, hogy időpontot egyeztethessünk, majd pedig élvezi a csak neki szóló ajándékot: a horoszkópelemzést az igényeinek megfelelően felépítve és a kérdéseire koncentrálva. A konzultációra legkésőbb 2012. március 31-ig lesz lehetőség.

Itt helyben, csak egy kattintással meg is rendelheted azt az ajándékot, aminek biztos vagyok benne te is nagyon örülnél, és az is garantáltan fog, akit majd meglepsz vele. A horoszkópelemzési-kapacitásom véges, ezért a kuponok csak korlátozott számban rendelhetőek. Máris kattints ide:

IGEN, MEGRENDELEM!>>