"Nekem ne mondja meg senki, hogy mi fog történni velem! Nem érdekel az ezo-humbug!"

_____________________________________________________________

Téged is bosszant, hogy mindenki jótanácsokkal traktál, de még egyik se jött be? Eleged van abból, hogy a csapból is az asztrológia folyik, de neked még mindig nincsenek válaszaid a kérdéseidre? Unod már, hogy az asztrológia divat, és nem is érted, hogy miért?

Bizonyára azért ódzkodsz az asztrológiától, mert úgy véled az asztrológia megmondja, hogy mi lesz a sorsod. Márpedig te nem szeretnéd, ha rajtad kívül más irányítaná az életedet. A szüleidtől jövő elvárások, a barátok által megfogalmazott vélemények persze hatnak rád, ezeken felül szabad szeretnél maradni az önmegvalósításban, és nem akarsz korlátok között mozogni. Persze akadnak helyezetek, amelyeket nem tudsz uralni vagy befolyásolni ilyen például az időjárás vagy a természeti csapások, de hétköznapi jelenségek is ide sorolhatók például ha a párod viselkedése megváltozik, vagy a gyereked makacsul ellenkezik, esetleg a főnököd nem elismerően reagál a munkádra. Ilyenkor értetlenül állsz a helyzet előtt, úgy érzed tehetetlen vagy. Ezeket a helyzeteket mindannyian nehezen viseljük, legtöbbször panaszkodunk is miattuk, és megpróbáljuk a kellemetlen helyzetet a másik számlájára írni "Az szerencsétlen marha főnököm?!", " A gyerekem kamasz, újabban nem normális!" stb. Tehát ő a hibás. De van-e és ki a hibás valójában?

Van összefüggés a helyzeted és a gondolataid között?

Az asztrológia tömören így fogalmazza meg a választ: ami bent van, az van kint is. Azaz a belső működésed, a gondolataid, az érzéseid, a vágyaid, az indulataid, az álmaid mágnesként működnek, és behívják mindazokat az erőket a külvilágból, ami rájuk rezonál. Ez így túl ezo-misztikus? Akkor lássuk, mit mond a tudomány! C.G. Jung, a korszakalkotó pszichológus ezt írja. "Az ember élete önmagát tükrözi vissza." Most már jobban átérzed, miért is fontos megismerni, ami belül van? Egyáltalán nem akarlak meggyőzni róla, hogy higgy az asztrológiában, hogy higgy az asztrológiában, maximálisan tiszteletben tartom a kétségeidet és a hitrendszeredet. Azt azonban tudnod kell, hogy a fent bemutatott tükröt te is magadban hordozod, ez nem hit kérdése, visszatükrözi a belsődet a külvilág, akár szeretnéd, akár nem. Ez pont úgy működik, mint a hőség vagy a hózápor: nem rajtunk múlik, de alkalmazkodhatunk hozzá!A horoszkóp elsősorban az ember természetét mutatja meg, minden más pedig ebből fakad. Szó sincs róla, hogy minden előre el lenne rendezve és egy lépésnyi szabad mozgásteret sincs! Sőt arról sincs szó, hogy bármi történik veled, azt a bolygók hatása okozná! A bolygók nem fejtenek ki hatást ránk, csak jeleznek, szimbolizálnak jelenségeket.

Kételkedem, de érdekel, hogy mit tudok kihozni magamból! >>

 

Mire jó akkor ez az egész?!

Minél jobban ismered magad, a lehetőségeidet, az eszköztáradat és a nehézségeidet azaz minél mélyebb az önismereted annál kevesebb meglepetés, baleset, váratlan esemény ér. Tehát minél jobban érzed mi van benned, annál több választási lehetőséged lesz és annál szabad lehetsz! Mint látod, pont fordítva van, mint az elején feltételezted.Mint látod, pont fordítva van, mint az elején feltételezted. Hogy is van ez akkor pontosan? A Sors csupán annyit jelent az asztrológia szótárában, hogy ha párducnak születtél, akkor nem lehetsz puma, de párducként szabadon kibontakozhatsz.

Ismerem az érzést, amikor a kétségeid távolságtartásra intenek!

Most már előtted is világos, hogy az asztrológia nem hisz a felhőkön üldögélő szakállas bácsiban, aki játékszernek néz minket, embereket. Nem, itt valami egészen másról van szó az én olvasatomban! Senki más, csakis mi magunk határozzuk meg, hogy milyen sors is vár ránk!

De vajon ismered-e igazán önmagad, Tisztában vagy-e tényleg a legbensőbb vágyaiddal és a sikereid forrását jelentő tulajdonságaiddal? Ráéreztél-e már, hogy mi mozgat téged ösztönösen, anélkül, hogy tudnád? Nem? Avagy de, csak épp nem vagy benne biztos? Akkor figyelj!

50+100=50!!!

Ennyire nem vagyok buta a matekhoz, elmagyarázom, hogy mi ez! Tedd fel nekem a kérdéseidet Skype-on, beszélgessünk rólad, a kétségeidről, az asztrológiáról, a kérdésiedről, ami ide hozott! : Garantálom, hogy nem fogom rád tukmálni az elveimet. Nem baj, ha te csak félgőzzel veszel részt a beszélgetésben, mert nem gondolod komolyan, hiszen az ellenérzésied még visszatartanak. Te vagy tehát az egyik 50. Én viszont ugyanúgy százszázalékosan figyelek rád és válaszolok! Én a 100-at képviselem.

És akkor mi van az egyenlőségjel utáni 50-nel???

Jó hírem van: csak fél árat kell fizetned: a félórás Skype-beszélgetés ára eredetileg 4000 Ft, te viszont 2000 Forintért veheted igénybe. Egy feltétellel: ha garantálod, hogy valóban szkeptikus vagy az asztrológiát illetőne, és azt is leírod jelentkezéskor röviden, hogy miért. Ennyi! Még otthonról kimozdulnod sem kell. A szolgáltatás díját áutalással, rózsaszín csekken vagy PayPal-on keresztül is kifizetheted.

IGEN, MÁRIS JELENTKEZEM ITT!

Mi történik, ha a Jelentkezés-linkre kattintasz? A link a honlapon található jelentkezési laphoz vezet, ahol néhány szükséges adatod megadása után véglegesíted a jelentkezésedet. Neved, e-mail címed, számlázási adataid megadását követően egy automatikus válaszüzenetben kapod meg a fizetési információkat, én pedig arról kapok értestést, hogy jelentkeztél, és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot az időpontegyeztetés miatt.