Milyen helyzetekben tudok segíteni neked?

_____________________________________________________________

Meg sem próbálom bemutatni, hogy miféle kérdésekre válaszoltam eddig, mióta asztrológiával foglalkozom, ezerféle probléma, kérdés motoszkál bennünk, kinek épp melyik a legfontosabb.

Asztrológusként az a dolgom, hogy segítselek, támogassalak, megerősítselek bármi is foglalkoztat éppen, bármiben is érzed magad bizonytalanul. A következőkben néhány tipikus helyzetet mutatok be, olyanokat, amelyekben a legtöbbször kértek tanácsot tőlem. Mint látni fogod, ezek a témák túlmutatnak a párkapcsolat keretein, tehát bátran kérdezz akkor is, ha aktuálisan nem a szerelem vagy a társkeresés a legégetőbb kérdés az életedben!

Ha egy döntési helyzet előtt állsz tanácstalanul

Kisebb-nagyobb döntéseket naponta hozunk, vannak azonban olyan mérföldkövek, amelynél egyaránt fontos a tiszta fej és a belső hang figyelembevétele is ilyen lehet a párválasztás, a kilépés a kapcsolatból, hivatás választás, a munkahelyváltás, a gyermekvállalás vagy az önismereti út magasabb szinten való megélése. Az asztrológusként ilyen helyzetekben felvázolom számodra az elérhető alternatívákat és megbeszéljük, hogy melyik út hova vezet. Dönteni Te fogsz, én pedig előtte és utána is támogatlak.

Ha gyakran érzed úgy, hogy kevesebb vagy, mint mások

Az önbizalomhiány következményeiről könyvtárnyi szakirodalom áll rendelkezésedre. Az olvasás is hasznos, ám a diagnózis önmagában kevés. Az önértékelésed helyreállításához ismerned kell a gyengeségeidet, de az erősségeidet is. Enélkül kudarcokra számíthatsz az élet számos területén. Az asztrológia segít neked abban, hogy megtaláld és elismerd az értékeidet, és ezáltal kiteljesedett életet élhess.

Ha gondod van az önérvényesítéssel, rendszeresen alulértékeled magad

Hiába a fejlett önismeret és e helyes önértékelés, ha a gyakorlatban mégis mindig valahogy te vagy a lábtörlő? Tudnod kell tehát, hogy hogyan hozd ki magadból a maximumot és hogyan érd el a céljaidat akár a párkapcsolatban, akár a munkahelyi környezetedben. Benned is ott van a lehetőség, és alig várja, hogy nyiss felé!

Ha úgy érzed, elakadtál

Életünk folyamán sokszor élünk át nehéz helyzeteket, válságokat. Bizonyára benned is elevenen él még a legutolsó szakításod emléke, sokszor tér vissza a munkahely-változásod eseménye, esetleg valamelyik közeli hozzátartozód vagy barátodtól is el kellett már búcsúznod. Ezek valóban nehéz helyzetek, holtpontok, leckék, de semmiképp sem végállomások. Ha túljutsz rajtuk, megújulva, megerősödve folytathatod az utad, sőt új lehetősége is megnyílnak előtted, az önbizalmad pedig épül. Csak a kivezető utat nehéz megtalálni, mert sokszor onnan bentről zsákutcának tűnik a helyzet.

Ha a múltbéli blokkjaid megakadályoznak a céljaid elérésében

Ma már közhely, hogy a múltunk befolyásol, akár a karmikus mélységekre, akár a szülőktől kapott gyermekkori tapasztalatokra gondolunk. Lehet, hogy ismerjük a negatív befolyás forrását, lehet, hogy a személyiségünk magába temette már. Ha csupa "rossz" történik veled, vagy visszatérő, bosszantó helyzetek áldozatának érzed magad, akkor a múltad egy mozzanata akadályoz a haladásban. Nem misztikus dolgokra gondolok, nem ördögűzésre van ilyenkor szükséged. Azonban biztosan segít neked átalakítani a gátló működésed, ha felismered, hogy mi is ez pontosan és azt is tudod, hogy hogyan tudsz másképp működni. A horoszkópod pontos eligazítást ad erről.

Ha fejlődni szeretnél, de a sok módszer közt válogatva elbizonytalanodtál, melyiket is válaszd

A személyiségfejlődés virágkorában élünk: ezerféle tréning, tanfolyam szolgálja a mélyebb vagy épp felületesebb haladásunkat. De mi felé is kellene neked haladnod? És hogyan érhetsz oda? Mindenkire tökéletes módszer nem létezik, sokfélék vagyunk. A haladásunk sebességét pedig nagyban meghatározza, hogy vagány autósként sportkocsiban vagy rolleren akarod a célt elérni?Megnézzük, hogy számodra mi a cél és miként jutsz el oda úgy, hogy közben élményben, kalandban és az önfelfedezés örömében is részed legyen!

MELYIK HELYZET ILLIK RÁD? A horoszkópelemzés velem kaland, felfedezés és "AHA-élmény", nincs mit vesztened! :)

Személyesen találkozzunk vagy Skype-on?

Ha jobban esik neked élőben, egy tea mellett átbeszélni a horoszkópodban látottakat, akkor válaszd a személyes konzultációt.A személyes konzultáció 90 perces és 12.000 Forintba kerül. Amennyiben nincs időd, vagy lehetőséged Budapesten felkeresni engem, és kényelmesebb neked a saját otthonodban beszélgetni, akkor a Skype-os megoldást ajánlom. A Skype-konzultáció díja 10.000 Forint és egy órán át fogunk beszélgetni a horoszkópodról illetve a kérdéseidről. Ezesetben átutalással, rózsaszín csekken vagy Paypal-on keresztül fizetheted ki a konzultáció díját. Válassz, melyiket szeretnéd és kattints a megfelelő linkre itt:

Személyes konzultációt szeretnék>>

Skype-on beszélgessünk >>

Mi történik, ha a Jelentkezés-linkre kattintasz? A link a honlapon található jelentkezési laphoz vezet, ahol néhány szükséges adatod megadása után véglegesíted a jelentkezésedet. Ha Skype-konzultációra jelentkezel a neved, e-mail címed, számlázási adataid megadását követően egy automatikus válaszüzenetben kapod meg a fizetési információkat, én pedig arról kapok értestést, hogy jelentkeztél, és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot az időpontegyeztetés miatt.